Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Αντιδήμαρχοι

Πολίτη Ελένη

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προληπτικής Ιατρικής και Ψυχικής Υγείας, ΚΑΠΗ, Αιμοδοσίας και για το συντονισμό της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας

Ειδική παθολόγος με μακροχρόνια θητεία στα νοσοκομεία της περιοχής μας, Παπαδημητρίου και Σισμανόγλειο, έχει προσφέρει σε κάθε επίπεδο της ζωής της πόλης μας.
Διατελώντας πάντοτε ως άμμισθη Αντιδήμαρχος, έχει προσφέρει τα μέγιστα με ιδιαίτερη αυταπάρνηση στην πρόληψη και τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών. Ιδιαίτερη κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας στήριξε τις απαιτούμενες διαδικασίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του δήμου.

Αργύρη Άρτεμις

Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών και Πολιτισμού

Έχει σπουδάσει Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Πολιτισμική Διοίκηση και Επικοινωνία. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, τελώντας ως επιστημονική συνεργάτιδα σε πολλαπλές δράσεις και προγράμματα και επαγγελματικές συνεργασίες (ενδεικτικά η
Αρχαιολογική Εταιρεία, το Ε.Λ.Ι.Α., η Γαλλική Σχολή Αθηνών)
Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των εκδόσεων και εκθέσεων πολιτισμικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η οικογένειά της ζει στη Νέα Πεντέλη από τη δεκαετία του 1930, έλκοντας την καταγωγή τους από τη Μικρασία και την Καππαδοκία.
Υπηρέτησε κατά την περίοδο 2019 – 2022 ως Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Νέας Πεντέλης και επίσης ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμικής Αναβάθμισης, έχοντας στηρίξει το θεσμό του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Πεντέλης και διοργανώσει μεταξύ άλλων επί δύο έτη το Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους και την ιστορική έναρξη στο Αρχαίο Λατομείο της Σπηλιάς, ενώ εδραίωσε σημαίνουσες συνέργειες με φορείς , όπως το Πάντειο Πανεπιστήμιο κ.α. Επίσης, διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Πεντέλης.

Τσούκλερης Δημήτριος

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Αειφόρου Ανάπτυξης ,Ηλεκτροφωτισμού, Κοιμητηρίων και για Δράσεις για τα αδέσποτα

Χημικός, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠA
Διδάκτορας Χημικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π. με ειδική εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων
Ιδρυτής και CEO της εταιρίας NanoViis
Σύμβουλος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων
Μέλος της επιτροπής περιβάλλοντος
Μέλος της επιτροπής σύστασης του επιχειρησιακού σχεδίου
Ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε θέματα περιβάλλοντος και καθαριότητας
Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Βορείων Προαστείων Α.Ε.
Υπεύθυνος χημικών αναλύσεων στη 2η ΣΑΣ – Αεροπορία στρατού
Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών / Αρχισυντάκτης του περιοδικού «Χημικά Χρονικά»
Κάτοχος 2 πατεντών
Συγγραφέας 28 δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές

Γιαννακοπούλου Δήμητρα

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη και ΚΕΠ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μελίσσια. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Αντωνούλη και έχουν ένα παιδί, τον Στέφανο. Έχει σπουδάσει Μηχανική Αεροσκαφών και Ηλεκτρονική.
Συνέχισε να διατηρεί την επιχείρηση του πατέρα της, Παναγιώτη (Τάκη) Γιαννακόπουλου, πρακτορείο ΟΠΑΠ επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στα Μελίσσια. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Πελοποννησίων Μελισσίων.

Τσουχνικάς Ηλίας

Αντιδήμαρχος Παιδείας και Παιδικών Σταθμών

Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη (ΗΠΑ) από μετανάστες γονείς. Σπούδασε ΜΜΕ (Δημοσιογραφία) . Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε πολλά μέσα.Από το 1999 εκδότης της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ PRESS που σήμερα υπάρχει διαδικτυακά ως edisorama.gr .
Διετέλεσε Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μελισσίων και αργότερα Πεντέλης για δέκα χρόνια και Πρόεδρος του περιβαλλοντολογικού Συλλόγου Πεντέλης (ΤΟ ΔΑSΟS).
Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος ανελλιπώς από το 2011 έως σήμερα και έχει γίνει αντιδήμαρχος, Πρόεδρος και συμμετάσχει σε όλες τις επιτροπές του Δήμου. Η οικογένεια του είναι από τις παλαιότερες της πόλης μας και μέχρι πρότινος διατηρούσαν χρωματοπωλείο στην Δ.Κ Μελισσίων. Ποντιακής καταγωγής από πατέρα και μέλος της Ενώσεως Ποντίων Μελισσίων. Παράλληλα είμαι μέλος του Συλλόγου Αι Γιώργη Γκιούλμπαξε .Παντρεμένος με την Ελευθερία Μητσάκη.

Μπάρκας Αθανάσιος

Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

Γεννήθηκε το 1985 στα Μελίσσια. Παντρεμένος με την Αριέττα Τσαούση-Μπάρκα.
Απόφοιτος της Σχολής Υγείας, Ιατρικής και Βιολογίας του Ανθρώπου με ειδικότητα Επιστήμες και Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Universite Sorbonne Paris Nord) και κάτοχος πτυχίου Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Αθλητισμού.
Η ενασχόλησή με τον αθλητισμό ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία Το 2011 ίδρυσε τον Αθλητικό Όμιλο ‘Σείριο’ στα Μελίσσια, το σωματείο έχει αναδείξει πλήθος αθλητών με παγκόσμιες, πανευρωπαϊκές και πανελλήνιες διακρίσεις.
Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών με έδρα τα Μελίσσια και δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και είμαι επιχειρηματίας και διοργανωτής ποικίλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων.

Δρόσος Γεώργιος

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας στη Δ. Κοινότητα Νέας Πεντέλης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Πεντέλη. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Παπαδοπούλου και έχουν δύο κόρες την Δέσποινα και την Βασιλικη. Οι γονείς του Γιώργου εγκαταστάθηκαν στη Νέα Πεντέλη το έτος 1962 όταν και ο πατέρας του δούλευε στα λατομεία του Πεντελικού Όρους μαζί με άλλες οικογένειες Κυκλαδιτών. Ο Γιώργος εργάζεται επί σειρά ετών ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Φωτίου Φώτης

Άμισθος Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών

Ζούνης Ιωάννης

Άμισθος Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας στη Δ. Κοινότητα Πεντέλης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στην Πεντέλη. Πατέρας του είναι ο Αλέκος Ζούνης, πολιτικός μηχανικός και ιδρυτικός πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης και μητέρα του η Όπυ Ζούνη, ζωγράφος. Είναι παντρεμένος με την Νικολένα Καλαϊτζάκη και έχει μία κόρη .
Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Βιομηχανική Πληροφορική).
Ιδρυτής της Business Network Systems (BNS) Εταιρεία Πληροφορικής, η οποία το 2018 συγχωνεύτηκε με την Revival ΑΕ.
Το 2014 εξελέγη στις Δημοτικές Εκλογές 1ος Τοπικός Σύμβουλος Πεντέλης και αναδύθηκε σε Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.
Με πλούσια εθελοντική δράση και διακρίσεις από το 1987 όπου προσφέρει αδιάκοπα εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο Πεντελικό βουνό ως σήμερα
– ίδρυση της Κοινοτικής Πυρασφάλειας Πεντέλης (1991)
– ίδρυση του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης ως Εθελοντής Πυροσβέστης, (1997)
( 2011-2017) Πρόεδρος στον Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης.
( 2014) Αντιπρόεδρος στο Φιλοζωϊκό Σωματείο "Ζωοφιλική Παρέμβαση Μελισσίων Πεντέλης

Λάτρης του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού με πολλές εθνικές διακρίσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο