Εντεταλμένοι Σύμβουλοι

Λαζή - Αναγνωστοπούλου Κωνσταντίνα: Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού και θέματα που αφορούν τις δράσεις του Δήμου που αφορούν το Πεντελικό βουνό

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού και θέματα που αφορούν τις δράσεις του Δήμου που αφορούν το Πεντελικό βουνό

με αρμοδιότητα εποπτείας και ευθύνης:

 1. Την ευθύνη της παρακολούθησης, του σχεδιασμού, της υλοποίησης, όλων των δράσεων του Δήμου που αφορούν το ανάγλυφο και το φυσικό περιβάλλον του Πεντελικού βουνού, σύμφωνα με όσα ρητά ορίζονται στο Π.Δ. 755/1988 για την ανάπλαση και προστασία του Πεντελικού, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των δράσεων για την εφαρμογή στο έδαφος των προβλέψεων του Π.Δ. 755/1988, των δράσεων για την ανάπλαση των λατομείων, των δράσεων για την ανάδειξη και ανάπλαση των πολιτιστικών μνημείων του Πεντελικού (αρχαίο λατομείο, οδός λιθαγωγίας κα.), των δράσεων για δημιουργία μουσείου Πεντελικού, τη δημιουργία υπαίθριων χώρων πολιτισμού και αθλητισμού στο Πεντελικό, τη δημιουργία διαδρομών περιπάτου και ποδηλάτου, θέσεων θέας κ.α.
 2. Την ευθύνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση όλων των αθλητικών δράσεων και αθλητικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο Δήμος, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, προγράμματα άθλησης για όλους, μαζικό αθλητισμό, γύρος πόλης, οργάνωση αθλητικών αγώνων και δρώμενων κα. Έχει την ευθύνη λειτουργίας όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου, εισηγείται για την αναβάθμιση και τη συντήρησή τους και μεριμνά για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία τους.

 

 

Βιογραφικό:

Δημοτική Σύμβουλος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης με τον συνδυασμό ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

Φιλοσοφία ζωής

“There are two kinds of people, those who do the work and those who take the credit. Try to be in the first group, there is less competition there”. Indira Gandhi

Ακαδημαϊκές σπουδές

 • Απόφοιτος Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ με βαθμό άριστα
 • ΚάτοχοςΜεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών, MSc in Management, University of Surrey
 • Certificate in Life Coaching e-learning ΕΚΠΑ
 • Κατέχω πτυχίο επάρκειας σε τέσσερις ξένες γλώσσες: αγγλική, γαλλική, ισπανική και ιταλική

Εργασιακή εμπειρία

Κατέχω από το 2016 την θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου στην οικογενειακή καθετοποιημένη βιομηχανία μαρμάρου  ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑΣΟΥ Α.Ε. Μέχρι τότε ήμουν επικεφαλής του τμήματος Εξαγωγών και Πωλήσεων στην ίδια εταιρεία.

Είμαι περήφανη για:

 • Τις δύο μου κόρες Άσσια και Κλειώ Δαρζέντα
 • Τον σύζυγό μου Αντώνη που πάντα έχω δίπλα μου σε ό,τι τολμώ να προσπαθήσω
 • Τους 3 Μαραθωνίους αγώνες δρόμου στους οποίους έχω τερματίσει και πολλούς περισσότερους μικρότερων αποστάσεων.
 • Τις τρεις θητείες μου ως η πρώτη γυναίκα-πρόεδρος στο ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου
 • Την συμμετοχή μου στα κοινά της γονεϊκής κοινότητας ως Πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης, ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων του Δήμου Πεντέλης καθώς και ως Γραμματέας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Πεντέλης.
Μακρής Λουκάς: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης

με αρμοδιότητα εποπτείας και ευθύνης:

την ευθύνη σχεδιασμού και υλοποίησης όλων των δράσεων του Δήμου που στόχο θα έχουν να ενισχυθεί η τοπική αγορά, η τοπική επιχειρηματικότητα και η απασχόληση, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά την επικοινωνία με την τοπική αγορά και την τοπική επιχειρηματικότητα, την διεξαγωγή ερευνών για την ανάπτυξή της, το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων για τα θέματα αυτά, την οργάνωση εκδηλώσεων, ημερίδων κ.α.

 

Βιογραφικό:

Την 1 του μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2019, ο Μακρής Λουκάς εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης για τη χρονική περίοδο από 1.9.2019 έως 6.11.2021.

Είναι Υπεύθυνος Δημοσίων  Σχέσεων & Διευθυντής Πωλήσεων σε εταιρία με προϊόντα και υπηρεσίες υγιεινής.

 • Πτυχιούχος Βοηθός Μικροβιολόγος
 • Πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 • Πρόεδρος ΚΑΠΗ Μελισσίων 2006-2010
 • Μέλος Δ.Σ. ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης 2011-2014
Τσουχνικάς Ηλίας: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα των Παιδικών Σταθμών

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα των Παιδικών Σταθμών

με αρμοδιότητα εποπτείας και ευθύνης:

Την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών την οργάνωση και τον συντονισμό τους.

 

 

Βιογραφικό:

 • Δημοσιογράφος-Συγγραφέας.
 • Υπήρξε Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων, Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ και πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πεντέλης. 
 • Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη ΗΠΑ το 1972 από μετανάστες γονείς . Σπούδασε δημοσιογραφία στην Ελλάδα και στην Αμερική . Εργάστηκε σε πολλά μεγάλα μέσα ενημέρωσης και εδώ και δέκα χρόνια είναι εκδότης της διαδικτυακής ενημερωτικής εφημερίδας Εdisorama.gr, της FREE PRESS εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ και του περιοδικού ΦΑΣΜΑ που κυκλοφορούν στα Βόρια προάστια . Διατέλεσε πολλά χρόνια Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Μελισσιών και του συλλόγου Φίλοι του δάσους και περιβάλλοντος . Παράλληλα είναι ερευνητής συγγραφέας με πολλές εκδώσεις στο ενεργητικό του. Παράλληλα διατέλεσε μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσιών, του ΚΕΚΑ, της Επιτροπής Περιβάλλοντος.