Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

16 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                               

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ                                                 

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                                                                     ΕΥΔΑΠ

 

Αποχέτευση Καλλιθέας Πεντέλης – Παρακαλούνται οι παρόδιοι ιδιοκτήτες να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για τη σύνδεση των ακινήτων τους στο δίκτυο

 

Η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Περιοχή Καλλιθέας Πεντέλης με την παρακάτω επιστολή:

 

Αγαπητοί δημότες,

το έργο της αποχέτευσης της Καλλιθέας Πεντέλης, το οποίο αποτελεί έργο πρώτης προτεραιότητας για την περιοχή, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σας ενημερώνουμε ότι ο κεντρικός αγωγός έχει ήδη τοποθετηθεί σε τμήμα της οδού Ιάσωνος και στην οδό Αρτέμιδος και σε αυτή τη φάση του έργου χρειάζεται να γίνει η σύνδεση του κάθε ακίνητου με το δίκτυο ακαθάρτων.

Για τις συνδέσεις αυτές, δεν θα προκύψει κανένα κόστος για κανέναν κάτοικο του Δήμου Πεντέλης καθώς χρηματοδοτείται  από το ΕΣΠΑ.

Παρακαλούμε άμεσα τους παρόδιους ιδιοκτήτες, καθώς η σύνδεση των ακινήτων στο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων είναι υποχρεωτική, όπως συντάξουν το δελτίο καθορισμού του σημείου – θέση & βάθος – που επιθυμούν να γίνει η σύνδεση της εγκατάστασης αποχέτευσης των λυμάτων της ιδιοκτησίας τους με το δίκτυο, προκειμένου ο εργολάβος να αφήσει τις σχετικές αναμονές και να το υποβάλουν:

α)  ηλεκτρονικά στέλνοντας email στο mainprotocol@penteli.gov.gr  επισυναπτόμενα τα δυο παρακάτω έγγραφα αφού τα συμπληρώσετε :

ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

Σταδιακά και ανάλογα με τον προγραμματισμό υλοποίησης του έργου, ο Δήμος θα αποστέλλει τις απαραίτητες σχετικές επιστολές προς συμπλήρωση στους παρόδιους ιδιοκτήτες οικιών όπου προωθείται η κατασκευή του αγωγού.

Βασικός μας στόχος είναι τα οδοστρώματα των οδών να σκάβονται και να ασφαλτοστρώνονται μία φορά για τον αγωγό και τις συνδέσεις.

Ο Δήμος μας καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε η ταλαιπωρία των κατοίκων από την κατασκευή του έργου να ελαχιστοποιηθεί όσο γίνεται.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη υπομονή σας για την ολοκλήρωση του τόσο σημαντικού αναπτυξιακού έργου υποδομής, το οποίο θα λύσει οριστικά το θέμα της αποχέτευσης, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

 

Με εκτίμηση,

 

H Δήμαρχος

Νατάσσα Κοσμοπούλου

 

 

 

  

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο