Χαιρετισμός Δημάρχου

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης.

Η αναμόρφωση του διαδικτυακού τόπου του Δήμου Πεντέλης, δημιουργήθηκε με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών, για έγκυρη, έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση, σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας του Δήμου.

Στόχος μας είναι να δώσουμε τη νέα διάσταση στη Διοίκηση, που εφαρμόζουμε για δύο δεκαετίες, η οποία σήμερα με τα σοβαρά πολιτικό-οικονομικά, παγκόσμια και εθνικά γεγονότα, φαίνεται να δικαιώνεται.

Ειδικότερα, η ιστοσελίδα μας, προωθεί την αναγκαία πλέον, νέα για τους πολλούς παλιά για εμάς, φιλοσοφία διοίκησης που απαιτεί Αρχές, Αξίες, Αξιοκρατία, Ανιδιοτέλεια, Διαφάνεια, Εντιμότητα, Εργατικότητα, Λιτότητα στη Διοίκηση, Νοικοκύρεμα και Αποτελεσματικότητα.

Η πλοήγηση στις σελίδες μας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το Δήμο και τις υπηρεσίες του, θα σας ενημερώσει για τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται και σας παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με το Γραφείο Δημάρχου, με το Γραφείο Τύπου, με το Πρωτόκολλο του Δήμου μας και με την Πολιτική Προστασία για οποιοδήποτε σχετικό θέμα επιθυμείτε. Επιπροσθέτως, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αιτήματος στο Γραφείο Δημότη σχετικού με την λειτουργία των υποδομών, την καθαριότητα, το πράσινο και τις  υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου μας.

Δουλεύουμε σκληρά ενώνοντας όλοι τις δυνάμεις μας, για να αλλάξουμε προς το καλύτερο το Δήμο μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής  με Ήθος, Ευθύνη και Σεβασμό απέναντι στον Πολίτη.

Ως Δήμαρχος Πεντέλης, σας καλώ, να εξερευνήσετε τον νέο μας ιστότοπο και σας εύχομαι Καλή Περιήγηση!

Δημήτριος Στεργίου - Καψάλης