Διαβούλευση για Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δ.Κ. Μελισσίων

Εκτύπωση

Σας γνωρίζουμε ότι σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 250/2014 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, που αφορούσε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Περικλέους (μονοδρόμηση ως κάθοδος) και Αγίας Μαρίνας (μονοδρόμηση ως άνοδος), καθώς και τις δεσμεύσεις του Δημάρχου για εξέταση της κυκλοφοριακής επιβάρυνσης που προκλήθηκε με τη μονοδρόμηση της οδού Αγίας Μαρίνας (άνοδος), η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου μελέτησε το θέμα και προτείνει ως λύση την αντιδρόμηση της οδού Αλκιβιάδου (από Σωκράτους έως Θεμιστοκλέους) και τη μονοδρόμηση της οδού Αριστείδου (από Ασκληπιού έως Σαλαμίνος), όπως περιγράφεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.

Παρακαλούμε, στα πλαίσια της διαβούλευσης για το θέμα, όπως μας καταθέσετε τις παρατηρήσεις και απόψεις σας επί του θέματος, προκειμένου να προωθηθούν οι διαδικασίες λήψης των σχετικών αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει όλο το μήνα Μάρτιο.

Για διευκρινήσεις και λεπτομέρειες επί του θέματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια υπάλληλο συγκοινωνιολόγο κα. Κ. Τάτση (τηλ. 213-2050026, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (DIAVOULEFSI 2h Geitionia DKMEL 10032016.pdf)DIAVOULEFSI 2h Geitionia DKMEL 10032016.pdf[ ]487 kB

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies