Διαβούλευση για τη συνέχιση λειτουργίας του ΚΕΠ Παράρτημα Μελισσίων

Εκτύπωση

Σας γνωρίζουμε ότι το ΚΕΠ790Π (Παράρτημα Μελισσίων) στη Πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Άνω Μελίσσια επαναλειτούργησε την 12/9/2014 μετά από απόφαση της ηγεσίας του Δήμου Πεντέλης αλλά και των υπαλλήλων των ΚΕΠ για συνεχή, καλύτερη, πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που ζητούν τις υπηρεσίες των ΚΕΠ. 

Από την ηλεκτρονική παρακολούθηση των υποθέσεων που διεκπεραίωσε από 12/9/2014 μέχρι σήμερα συνάγεται το συμπέρασμα ότι είχε χαμηλή επισκεψιμότητα και παραγωγικότητα (δύο (2) υποθέσεις και 10-15 επικυρώσεις γνησίου υπογραφής ημερησίως). Λειτουργεί καθημερινά επί οκτώ (8) ώρες από 07:30 έως 15:30 εκτός Σαββάτου.

Η αρμόδια Δ/νση του Δήμου Πεντέλης μελέτησε το θέμα και προτείνει ως λύση τη συγχώνευσή του με το Κεντρικό ΚΕΠ790 που στεγάζεται στην οδό Καλαμβόκη 2Α, δίπλα στο Δημαρχείο Πεντέλης και συνεπώς την παύση λειτουργίας του.

Παρακαλούμε, στα πλαίσια της διαβούλευσης για το θέμα, όπως μας καταθέσετε τις παρατηρήσεις και απόψεις σας επί του θέματος, προκειμένου να προωθηθούν οι διαδικασίες λήψης των σχετικών αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 15η Απριλίου 2016.


Για διευκρινήσεις και λεπτομέρειες επί του θέματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο υπάλληλο Προϊστάμενο της Δ/νσης ΚΕΠ κ. Σ. Αδριανό (τηλ. 2108105980 ή στο email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (diavoulefsi KEP DKMEL 22032016.pdf)diavoulefsi KEP DKMEL 22032016.pdf[ ]76 kB

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies