Διοικητικό έγγραφο προς την Κτημαλόγιο Α.Ε.

Εκτύπωση

Σε συνέχεια των εγγράφων που αποστέλλετε στους δημότες μας και αφορούν τμήματα ιδιοκτησιών που έχουν χαρακτηριστεί ως δασικά σας γνωρίζουμε ότι :

 

  1. Η επικάλυψη των ιδιοκτησιών με δασικές εκτάσεις οφείλεται κατά κύριο λόγο στον διαφορετικό τρόπο εντοπισμού και αποτύπωσης των ιδιοκτησιών κατά τη διαδικασία της ανάρτησης των δασικών χαρτών και αυτής του Κτηματολογίου.
  2. Για το Δήμο Πεντέλης δεν υφίσταται θέμα δασικών εκτάσεων εντός του περιγράμματος του γενικού πολεοδομικού σχεδίου που βρίσκεται υπό έγκριση στο αρμόδιο Υπουργείο μετά την έγκρισή του από τον ΟΡΣΑ.
  3. Οι χαρακτηριζόμενες ως δασικές εκτάσεις, με τους δασικούς χάρτες, με βάση το δασικό υπόβαθρο του 1945, κεντρικές πλατείες και πατροπαράδοτοι οικισμοί της πόλης μας, είναι οι μόνες που όπως προκύπτει από τους δασικούς χάρτες του 1933 κατοικούντο από αυτόχθονες Σαρακατσαναίους Πεντελιώτες.
  4. Ως εκ τούτου παρέλκει η ταλαιπωρία των πολιτών με συνεχή έγγραφά σας, στα οποία καλούνται να αποδείξουν τα αυτονόητα.
  5. Άλλωστε για τη δασικότητα ή μη των ιδιοκτησιών στη Πεντέλη όπου αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες έχουν υποβληθεί από το σύνολο σχεδόν των ενδιαφερομένων κατοίκων της Πεντέλης και Νέας Πεντέλης, ενστάσεις και εκκρεμεί η εκδίκασή τους.          

 

     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

    

        ΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ProsKtimatologioGiaDasikousXartes.pdf)ProsKtimatologioGiaDasikousXartes.pdf[ ]43 kB

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies