Έναρξη Eργασιών επί της οδού Ν. Ροδώνης στη Δ. Κ. Μελισσίων

Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 01/12/2014 έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν οι εργασίες επί της οδού Ν.Ροδώνης της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, στα πλαίσια του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Ν.ΡΟΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΝΔΟΥ ΣΕ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ» του Προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ Ι.

Το έργο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Ν. ΡΟΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΝΔΟΥ ΣΕ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ», προϋπολογισμού 191.064,66 €, αφορά την μετατροπή των οδών σε ήπιας κυκλοφορίας με παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης της περιοχής, με πλακόστρωση οδοστρώματος με κυβόλιθους και  πεζοδρομίου με ψυχρές πλάκες, φυτεύσεις, δημιουργία δικτύου άρδευσης και κατασκευή νέου συστήματος οδοφωτισμού.

Ζητάμε την κατανόηση της σχολικής κοινότητας του 2ου Δημοτικού Σχολείου και των παρόδιων ιδιοκτητών επί της οδού Ν. Ροδώνης (από την οδό Συντ/χου Δαβάκη έως την οδό 17ης Νοεμβρίου) για την όχληση που θα δημιουργηθεί κατά την εκτέλεση των εργασιών του έργου.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Dt_anakoinosiEnarxisErgasion 11_2014.pdf)Dt_anakoinosiEnarxisErgasion 11_2014.pdf[ ]94 kB

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies