Δελτία Τύπου

Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στο Δήμο Πεντέλης

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Σεραφείμ – Προφ. Ηλία Πεντέλης, σε αγαστή συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πεντέλης διοργανώνουν δωρεάν Μαθήματα Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής τα οποία θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα του Ιερού Ναού, κάθε Πέμπτη από ώρα 19:00 – 20:00, αρχής γενομένης την Πέμπτη 28/11/2019 και ώρα 19:00.

Περισσότερα: Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στο Δήμο Πεντέλης

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά τιμήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Κ1 Gym και την Ελληνική Ομοσπονδία Kick Boxing

Τη Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά τίμησαν ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Kick Boxing K1 Gym και η Ελληνική Ομοσπονδία Kick Boxing, στο πλαίσιο της Διοργάνωσης Ερασιτεχνικών Αγώνων που διεξήχθησαν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γήπεδο της Νέας Πεντέλης.

Περισσότερα: Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά τιμήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Κ1 Gym και την Ελληνική...

Ομιλία με θέμα «Καρκίνος Μαστού: Πρόληψη, η καλύτερη Θεραπεία» υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης

Εκδήλωση – ομιλία με θέμα «Καρκίνος Μαστού: Πρόληψη, η καλύτερη Θεραπεία», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Μελισσίων υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης, με κύρια ομιλήτρια την κα Ελένη Φαλιάκου, MD, Χειρουργό, Διευθύντρια Β΄ Κλινικής Μαστού του Κέντρο Μαστού ΜΗΤΕΡΑ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης με ομιλίες η κυρίες Ζέτα Κατσιφού, και Ίλια Βαλσαμάκη, νικήτριες καρκίνου μαστού, ενώ παρευρέθη και έκανε παρέμβαση η κα Καίτη Αποστολίδου, Πρόεδρος ΕΛΛ.Ο.Κ., Πρόεδρος ΕCPC-European Cancer Patient Coalition, και μέλος Ελληνικών & διεθνών οργανώσεων και επιτροπών ασθενών με καρκίνο.  Τη συνάντηση συντόνισε η Δημοτική Σύμβουλος Πεντέλης Ντίνα Λαζή.

Περισσότερα: Ομιλία με θέμα «Καρκίνος Μαστού: Πρόληψη, η καλύτερη Θεραπεία» υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης

Συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης

Συνεδρίασε στις 5/11 υπό την προεδρία της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πεντέλης, με αντικείμενο την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για θέματα σχεδιασμού και δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση φαινομένων πλημμυρικών, χιονοπτώσεων, παγετού και σεισμικών, εν όψει της χειμερινής περιόδου που ξεκινά, με έμφαση στα μέτρα πρόληψης που έχει ήδη λάβει ο Δήμος.

Περισσότερα: Συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης

Δελτίο τύπου Εκδήλωσης μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδήλωση μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης
Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:30

Περισσότερα: Δελτίο τύπου Εκδήλωσης μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies