Διάθεση Ειδών Ιματισμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ «Ε.Π.Ε.Κ.Α») στο πλαίσιο δράσεων για την στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δ. Πεντέλης, σας γνωστοποιεί ότι την

  

Τρίτη  3  Δεκεμβρίου 2019   και την Τετάρτη 4  Δεκεμβρίου 2019

 

και ώρες 11.00 πμ - 14.00 μμ

 

θα πραγματοποιηθεί  διάθεση ειδών ιματισμού (ένδυσης &υπόδησης) σε  ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης».

 

Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου , ο οποίος στεγάζεται στο ‘’Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων’’,

 

Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη ,Μελίσσια

 

Τα ανωτέρω είδη  που θα διατεθούν  προέρχονται, αποκλειστικά, από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών μέσω των Παράλληλων Δράσεων Ενίσχυσης της Δομής, που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας.

Τα διανεμηθέντα είδη θα είναι: Είδη Ένδυσης & Υπόδησης (Βρεφικά-Παιδικά-Ανδρικά-Γυναικεία) και τα οποία έχουν αξιολογηθεί και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Για την παραλαβή των ειδών ένδυσης & υπόδησης, οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το  δελτίο ταυτότητας ή το Δελτίο Διαβατηρίου τους και το ΑΜΚΑ.

 

Αρμόδιος Συντονιστής Δομής: Πολύμερος Κωνσταντίνος

 

Υπάλληλος Δομής: Μπουκουβάλας Γεώργιος

Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies