Επικαιρότητα

Γρήγορη Πρόσβαση

Γραφείο Δημάρχου - Ενημέρωση

Γραφείο Δημάρχου

Διεύθυνση: Καλαμβόκη 2α, ΤΚ:15127, Μελίσσια

Τηλέφωνα: 2132050002 - 2132050003

Φαξ: 2106132333

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δήμαρχο Πεντέλης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Ανάρτηση της Δημάρχου με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο για τον Προϋπολογισμό της 30.12.2019

 

Ανάρτηση της Δημάρχου με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο για τον Προϋπολογισμό της 30.12.2019

Με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο για τον Προϋπολογισμό του Δήμου Πεντέλης της 30.12.2019 η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Σήμερα θα ήταν μια σπουδαία και σημαντική ημέρα για το Δήμο μας. Θα ήταν η μέρα που θα ψηφιζόταν ο προϋπολογισμός. Θα ήταν η μέρα που επιτέλους ο Δήμος θα έμπαινε σε μια κανονικότητα. Θα ήταν η μέρα που η δημοτική μας αρχή θα έβαζε το πρόγραμμα της σε εφαρμογή. Το πρόγραμμα που επέλεξαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές.

Θα ψηφίζονταν όλα εκείνα που είχε ανάγκη ο Δήμος Πεντέλης. Ε αυτή την ημέρα, η αντιπολίτευση, πλην ενός δικαιολογημένου απόντος, αποφάσισε να απουσιάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο. Απουσίασε στην ψήφιση του προϋπολογισμού στις 3.00 μ.μ και εμφανίστηκε 2 ώρες μετά στο επόμενο συμβούλιο! Τόσο σέβονται τους θεσμούς!

Μάλιστα οι περισσότεροι από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, δεν ήρθαν καν να στηρίξουν την δική τους πρόταση προϋπολογισμού, μια πρόταση που στοχεύει να μην πάει τίποτα μπροστά, να μην γίνει τίποτα στην πόλη. Είναι μια πρόταση που στοχεύει να μην εφαρμόσει η νέα δημοτική αρχή το πρόγραμμά της.

Σήμερα κορυφώθηκε κατά τον πλέον εμφανή τρόπο, η μανιώδης αντιπολιτευτική τους διάθεση που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μου. Από την πρώτη ώρα ξεκίνησαν την πιο φθηνή αντιπολίτευση, με ένα και μοναδικό στόχο: να εμποδίσουν τους συνεργάτες μου και μένα, να κάνουμε στην πόλη αυτά που υποσχεθήκαμε. Αυτά που θα πάνε το Δήμο μας μπροστά.

Τους ζήτησα συνεργασία και συναίνεση και εισέπραξα μισαλλοδοξία και άρνηση σε όλα. Άρνηση ακόμα και επιλογών που μέχρι λίγους μήνες πριν οι ίδιοι έκαναν!
Η αντιπολίτευση όταν είναι υγιής και γόνιμη, είναι καλοδεχούμενη και διδακτική. Αυτή η αντιπολίτευση που γίνεται από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση, όχι μόνο δεν είναι καλοπροαίρετη, όχι μόνο δεν είναι προς όφελος των πολιτών αλλά αντιθέτως έχει κύριο μέλημα την στοχοποίηση της Διοίκησης και την αποδιοργάνωση του Δήμου.
Οι συνεργάτες μου και εγώ, θα προχωρήσουμε με ταχύτατους ρυθμούς στην εφαρμογή του προγράμματος που ψήφισαν οι πολίτες. Θα εφαρμόσουμε κατά γράμμα τις δεσμεύσεις μας όσο και αν μας πολεμούν.

Σε ό,τι αφορά λοιπόν την αντιπολίτευση, τους καλώ να σοβαρευτούν έτσι ώστε να συνεργαστούμε εποικοδομητικά. Όμως δεν θα τους επιτρέψουμε ούτε να μας εκβιάσουν, όπως έκαναν κάποιοι, ούτε να μας εμποδίσουν να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας!


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά και στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/dimitra.kehagia.5/posts/2764391953626687

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πεντέλης

Δήλωση της Δημάρχου Πεντέλης για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών

Σε ανάρτησή της η Δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών, ανέφερε: 

"Μην μένουμε αμέτοχοι απέναντι στη βία. Στηρίζουμε τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης. Προτρέπουμε την καταγγελία περιστατικών βίας εναντίων γυναικών, στη γραμμή SOS 15900, της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Καμία δεν πρέπει να το αντιμετωπίσει μόνη της το φαινόμενο της κακοποίησης και της βίας".

 

 

Πρωινή συνάντηση Αλκιβιάδη Στεφανή - Δήμητρας Κεχαγιά, ως αποτέλεσμα της επιστολής της Δημάρχου

Αλκιβιάδης Στεφανής: Θα μελετηθεί εκ νέου το θέμα. Δήμητρα Κεχαγιά: Πιστεύω πλέον στη θετική για εμάς έκβαση του θέματος.

Περισσότερα: Πρωινή συνάντηση Αλκιβιάδη Στεφανή - Δήμητρας Κεχαγιά, ως αποτέλεσμα της επιστολής της Δημάρχου
Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies