Επικαιρότητα

Γρήγορη Πρόσβαση

Συνεντεύξεις & Ομιλίες

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο Νέο Epsilon TV για το μεταναστευτικό: «Η θετική εξέλιξη για εμάς ήταν αποτέλεσμα συντονισμένων και προσεκτικών ενεργειών»

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό Αποκαλυπτικό Δελτίο του Νέου Καναλιού Epsilon και στο δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη. Ερωτηθείσα για το ζήτημα του μεταναστευτικού υποστήριξε ότι «η θετική εξέλιξη στο θέμα του Νοσοκομείου Μπόμπολα, υπήρξε αποτέλεσμα συντονισμένων και προσεκτικών ενεργειών και όχι ένα τυχαίο γεγονός».

Περισσότερα: Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο Νέο Epsilon TV για το μεταναστευτικό: «Η θετική εξέλιξη...

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά σε ΣΚΑΪ και Open TV: Οι κατηγορίες περί ρατσισμού είναι εύκολες αν δε θέλουμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά σε σημερινές τηλεοπτικές της συνεντεύξεις στην Εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ και στην Εκπομπή Ώρα Ελλάδας 7 στο Open TV, έκανε μία επισκόπηση του θέματος που έχει προκύψει με την απόφαση για παραχώρηση της πρώην πτέρυγας Μπόμπολα του Νοσοκομείου Φλέμινγκ για κέντρο μεταφοράς μεταναστών.

Περισσότερα: Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά σε ΣΚΑΪ και Open TV: Οι κατηγορίες περί ρατσισμού είναι...

Δήμητρα Κεχαγιά στο Νέο Κανάλι Epsilon: Είναι λάθος ακόμη και μόνον η σκέψη για μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στο Νοσοκομείο Μπόμπολα

«Είναι λάθος και μόνον ακόμη η σκέψη για μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στην Πτέρυγα Μπόμπολα του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, πόσο μάλλον η υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος. O χώρος αυτός είναι εντελώς ακατάλληλος για κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι είναι θεσμοθετημένος ως δομή υγείας».

Περισσότερα: Δήμητρα Κεχαγιά στο Νέο Κανάλι Epsilon: Είναι λάθος ακόμη και μόνον η σκέψη για μεταφορά...

H Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο Open TV: Διεκδικούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων για την παραχώρηση της πτέρυγας Μπόμπολα, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Σε συνέντευξη της στο Open TV και στην Εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7, η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά επανέλαβε για άλλη μία φορά τους λόγους για τους οποίους η τοπική κοινωνία και ο Δήμος Πεντέλης αντιτίθενται στα σχέδια για μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στο χώρο της πτέρυγας Μπόμπολα του πρώην Νοσοκομείου Φλέμινγκ.

 

Περισσότερα: H Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο Open TV: Διεκδικούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης του...
Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies