Επικαιρότητα

Γρήγορη Πρόσβαση

Διαβουλεύσεις

Διαβούλευση για τη συνέχιση λειτουργίας του ΚΕΠ Παράρτημα Μελισσίων

Σας γνωρίζουμε ότι το ΚΕΠ790Π (Παράρτημα Μελισσίων) στη Πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Άνω Μελίσσια επαναλειτούργησε την 12/9/2014 μετά από απόφαση της ηγεσίας του Δήμου Πεντέλης αλλά και των υπαλλήλων των ΚΕΠ για συνεχή, καλύτερη, πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που ζητούν τις υπηρεσίες των ΚΕΠ. 

Από την ηλεκτρονική παρακολούθηση των υποθέσεων που διεκπεραίωσε από 12/9/2014 μέχρι σήμερα συνάγεται το συμπέρασμα ότι είχε χαμηλή επισκεψιμότητα και παραγωγικότητα (δύο (2) υποθέσεις και 10-15 επικυρώσεις γνησίου υπογραφής ημερησίως). Λειτουργεί καθημερινά επί οκτώ (8) ώρες από 07:30 έως 15:30 εκτός Σαββάτου.

Η αρμόδια Δ/νση του Δήμου Πεντέλης μελέτησε το θέμα και προτείνει ως λύση τη συγχώνευσή του με το Κεντρικό ΚΕΠ790 που στεγάζεται στην οδό Καλαμβόκη 2Α, δίπλα στο Δημαρχείο Πεντέλης και συνεπώς την παύση λειτουργίας του.

Παρακαλούμε, στα πλαίσια της διαβούλευσης για το θέμα, όπως μας καταθέσετε τις παρατηρήσεις και απόψεις σας επί του θέματος, προκειμένου να προωθηθούν οι διαδικασίες λήψης των σχετικών αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 15η Απριλίου 2016.


Για διευκρινήσεις και λεπτομέρειες επί του θέματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο υπάλληλο Προϊστάμενο της Δ/νσης ΚΕΠ κ. Σ. Αδριανό (τηλ. 2108105980 ή στο email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (diavoulefsi KEP DKMEL 22032016.pdf)diavoulefsi KEP DKMEL 22032016.pdf[ ]76 kB

Διαβούλευση για Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Δ.Κ. Μελισσίων

Σας γνωρίζουμε ότι σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 250/2014 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, που αφορούσε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Περικλέους (μονοδρόμηση ως κάθοδος) και Αγίας Μαρίνας (μονοδρόμηση ως άνοδος), καθώς και τις δεσμεύσεις του Δημάρχου για εξέταση της κυκλοφοριακής επιβάρυνσης που προκλήθηκε με τη μονοδρόμηση της οδού Αγίας Μαρίνας (άνοδος), η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου μελέτησε το θέμα και προτείνει ως λύση την αντιδρόμηση της οδού Αλκιβιάδου (από Σωκράτους έως Θεμιστοκλέους) και τη μονοδρόμηση της οδού Αριστείδου (από Ασκληπιού έως Σαλαμίνος), όπως περιγράφεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.

Παρακαλούμε, στα πλαίσια της διαβούλευσης για το θέμα, όπως μας καταθέσετε τις παρατηρήσεις και απόψεις σας επί του θέματος, προκειμένου να προωθηθούν οι διαδικασίες λήψης των σχετικών αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει όλο το μήνα Μάρτιο.

Για διευκρινήσεις και λεπτομέρειες επί του θέματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια υπάλληλο συγκοινωνιολόγο κα. Κ. Τάτση (τηλ. 213-2050026, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (DIAVOULEFSI 2h Geitionia DKMEL 10032016.pdf)DIAVOULEFSI 2h Geitionia DKMEL 10032016.pdf[ ]487 kB

Διαβούλευση Στρατηγικού Σχεδιασμού Δήμου Πεντέλης 2015-2019

Σχόλια, παρατηρήσεις και  επισημάνσεις μπορούν να αποσταλούν μέχρι και την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

με τη σημείωση : «Προτάσεις για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό 2015-2019 του Δήμου Πεντέλης»

 ή και στην ηλεκτρονική φόρμα του δημοτικού ιστότοπου www.penteli.gov.gr στη διαδρομή :

http://www.penteli.gov.gr/index.php/stratigiko-sxedio

 

Διαβούλευση Στρατηγικού Σχεδιασμού Δήμου Πεντέλης 2015 - 2019

O Δήμος Πεντέλης θέτει σε δημόσια διαβούλευση το Στρατηγικό  Σχέδιο του  Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019 στο οποίο:

α. αποτυπώνονται τα χαρακτηριστικά του Δήμου Πεντέλης και των Νομικών Προσώπων του, ως οργανισμών και αξιολογείται η υφιστάμενη κατάσταση,
β. διατυπώνεται το αναπτυξιακό όραμα του Δήμου Πεντέλης και οι κατευθυντήριες αρχές, που πρέπει να διέπουν τον τρόπο λειτουργίας του και τον τρόπο διοίκησης των τοπικών υποθέσεων, και
γ. προσδιορίζεται η στρατηγική του Δήμου Πεντέλης προκειμένου να επιτευχθεί το όραμά του.

Επισυνάπτονται:

  1. Αναπτυξιακό - Στρατηγικό Όραμα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2015-2019
  2. Ερωτηματολόγιο ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης

Σχόλια, παρατηρήσεις και  επισημάνσεις μπορούν να αποσταλούν μέχρι και την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

με τη σημείωση : «Προτάσεις για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό 2015-2019 του Δήμου Πεντέλης»

 ή και στην ηλεκτρονική φόρμα του δημοτικού ιστότοπου www.penteli.gov.gr στη διαδρομή :

http://www.penteli.gov.gr/index.php/stratigiko-sxedio

 
Η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής, Ηλ. Διακυβέρνησης & Διαφάνειας είναι στη διάθεσή σας για ερωτήματα στη διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβούλευση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας

Σε Δημόσια Διαβούλευση θέτει ο Δήμος Πεντέλης το «Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας» στο πλαίσιο του «Συμφώνου των Δημάρχων»

Ο Δήμος Πεντέλης θέτει σε δημόσια διαβούλευση το «Σχέδιο Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια», με στόχο τη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) εντός των διοικητικών του ορίων, κατά 20% από το έτος αναφοράς 2010 έως το 2020.

Περισσότερα: Διαβούλευση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας
Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies