Επικαιρότητα

Γρήγορη Πρόσβαση

Πρόγραμμα ανακύκλωσης - κομποστοποίησης

1. Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με τον ΕΔΣΝΑ, εκπονεί πρόγραμμα ανακύκλωσης – κομποστοποίησης οργανικών απορριμμάτων στο Δήμο μας. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο φάσεις:

α. Τοποθέτηση κάδων καφέ χρώματος σε Παιδικούς Σταθμούς και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), όπως ψησταριές, ταβέρνες, φούρνους, οπωροπωλεία, εστιατόρια, κλπ.
β. Σε δεύτερη φάση διαδοχικά θα τοποθετηθούν κάδοι σε οικίες.

2. Στους καφέ κάδους εναποθέτουμε όλα τα οργανικά φυτικά απόβλητα, λαχανικά, φρούτα, τυρί, ψωμί, πούσια, κλαδάκια και υπολείμματα μαγειρεμένων φαγητών χωρίς τα υγρά τους.
3. Οι κάδοι κομποστοποίησης (καφέ κάδοι) θα τοποθετηθούν για κάθε μία επιχείρηση Κ.Υ.Ε. σε χώρο που αυτή θα υποδείξει, σε στενή συνεργασία με τον αρμόδιο Τοπικό Αντιδήμαρχο, κατά Δημοτική Κοινότητα, για να διευκολύνεται στην άμεση απόρριψη των οργανικών απορριμμάτων.
4. Παρακαλείστε τα οργανικά σας απόβλητα να τα εναποθέτετε στους καφέ κάδους που θα τοποθετηθούν σε οριοθετημένα σημεία, σύμφωνα με μελέτη της Δ/νσης ΔΥΚΠ, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
5. Ο Δήμος θα περισυλλέγει τα οργανικά απόβλητα (καφέ κάδοι), κάθε Τρίτη και ευκαιριακά οσάκις κρίνεται αναγκαίο. Υπεύθυνοι επικοινωνίας για την περισυλλογή ανά Δ.Κ. οι κάτωθι:

α. Δ.Κ. Μελισσίων – Αντιδήμαρχος κ. Τσουχνικάς Ηλίας 213 20 50020.
β. Δ.Κ. Νέας Πεντέλης – Αντιδήμαρχος κ. Μουαμελετζής Γιώργος  213 214 0525.
γ. Δ.Κ. Πεντέλης – Αντιδήμαρχος κ. Κολιός Μιχάλης  213 214 0602.
δ. Προϊστάμενος Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών & Διοικητικής Υποστήριξης Καθαριότητας & Πρασίνου – Χριστίδης Αναστάσιος 213 20 50 050 – 51.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία σας.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (anak anakyklosi kombost DYKP 06092016.pdf)anak anakyklosi kombost DYKP 06092016.pdf[ ]151 kB
Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies