Επικαιρότητα

Γρήγορη Πρόσβαση

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ, τετράμηνης διάρκειας

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση και το έντυπο αίτησης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ, τετράμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση εκτάκτων, απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών λόγω του covid-19.

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: από την Τρίτη 07/04/2020 έως και την Παρασκευή 10/04/2020

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση με τα δικαιολογητικά, ως ακολούθως:

1. Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2. Μέσω φαξ στο : 2132050039

Πληροφορίες:  Διεύθυνση Διοικητικου - Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Τ: 2132050078  και 2132050088

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Aitisi_IDOX_4mina_060420.doc)Aitisi_IDOX_4mina_060420.doc[ ]55 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (anakIDOX_4mina_060420.pdf)anakIDOX_4mina_060420.pdf[ ]206 kB

Κρατάμε το Δήμο Πεντέλης καθαρό. Μαζί! Ο Δήμος Πεντέλης υπενθυμίζει στους πολίτες να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημότη πριν απορρίπτουν στους δρόμους κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα

Αγαπητοί συμπολίτες,

Πριν από 15 μέρες, ζητήσαμε τη βοήθεια σας στη διαχείριση ειδικών κατηγοριών ογκωδών απορριμμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να μας ενημερώνετε όταν:

  • Θέλετε να βγάλετε κλαδιά
  • Θέλετε να βγάλετε έπιπλα και στρώματα
  • Θέλετε να βγάλετε ογκώδη αντικείμενα

Δυστυχώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν τηρήθηκε.

  • Στο εξής, η υπηρεσία καθαριότητας θα συλλέγει μπάζα, ογκώδη, έπιπλα και στρώματα ΜΟΝΟ κάθε Τρίτη και Παρασκευή το πρωί, κατόπιν προηγούμενης ηλεκτρονικής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο δημότη στο 213 –2050098, 213-2050099. Καλούμε μάλιστα τους δημότες να αφήνουν το απόβλητα αυτά το νωρίτερο το βράδυ της Δευτέρας ή της Πέμπτης.
  • Να αποφεύγουν την περίοδο αυτή, να αφήνουν στους δρόμους κομμένα κλαδιά και κηπαία υπολείμματα. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο είναι απαραίτητο, τότε απαραίτητο είναι η προηγούμενη επικοινωνία με το γραφείο δημότη.
  • Να τοποθετούν μέσα στους κάδους τα απορρίμματα τους και τα ανακυκλώσιμα υλικά. Υλικά εκτός κάδων, είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Οι στιγμές που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι πράγματι πρωτόγνωρες για όλους μας. Παρόλα αυτά τα στελέχη της δημοτικής αρχής και οι υπάλληλοι του Δήμου καταβάλουν κάθε προσπάθεια να προστατεύσουν τους πολίτες από την κρίση που καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε.

Κρατάμε το Δήμο Πεντέλης καθαρό, περνάμε αποτελεσματικά την κρίση. Μαζί!

Περισσότερα: Κρατάμε το Δήμο Πεντέλης καθαρό. Μαζί! Ο Δήμος Πεντέλης υπενθυμίζει στους πολίτες να επικοινωνούν...

Μητρώο εθελοντών του Δήμου Πεντέλης για την στήριξη των δημοτών στην κρίση λόγω του κορωναϊού, covid-19

Ο Δήμος Πεντέλης παρέχει διαρκή στήριξη στις ευπαθείς ομάδες πολιτών μέσα από το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι το οποίο από τις αρχές Μαρτίου έχει ενισχυθεί και με 2η βάρδια, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η εξυπηρέτηση αφορά σε παροχή φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, διεκπεραίωση αιτημάτων τους καθώς και κάθε άλλη συναφή εργασία που δεν μπορούν οι συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να πραγματοποιήσουν λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή διάδοσης του ιού COVID-19.

Παρακαλούνται όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να συνδράμουν τις προσπάθειες του Δήμου, να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 213-2050003 ή να στείλουν email με την επισυναπτόμενη φόρμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να καταγραφούν στο μητρώο εθελοντών του Δήμου Πεντέλης.

Η βοήθεια εθελοντών σε αυτή την προσπάθεια, είναι σημαντική για το Δήμο.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Γίνε κι εσύ εθελοντής.docx)Γίνε κι εσύ εθελοντής.docx[ ]50 kB

Μέχρι νεωτέρας η καθολική αναστολή λειτουργίας των ανοικτών και κλειστών αθλητικών χώρων

Με νεότερη απόφασή του και λαμβάνοντας υπόψιν τις καθυστερήσεις που προκύπτουν εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την μετάδοση του COVid-19 o Δήμος Πεντέλης παρατείνει μέχρι νεωτέρας την καθολική αναστολή λειτουργίας όλων των κλειστών και ανοικτών αθλητικών χώρων, καθώς και του Κολυμβητηρίου. 

Με επόμενη απόφασή της, η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης θα επικαιροποιήσει τα ανωτέρω μέτρα πρόληψης και προστασίας των δημοτών, όσον αφορά τους παραπάνω χώρους.

Περισσότερα: Μέχρι νεωτέρας η καθολική αναστολή λειτουργίας των ανοικτών και κλειστών αθλητικών χώρων

Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων Δήμου Πεντέλης

Με νεότερη απόφασή του και λαμβάνοντας υπόψιν τις καθυστερήσεις που προκύπτουν εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την μετάδοση του COVid-19 o Δήμος Πεντέλης παρατείνει κατά ένα μήνα την προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για την εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Η υποβολή των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει μέσω εναλλακτικών μεθόδων, όπως για παράδειγμα Wetransfer, Dropbox, Google Drive κλπ., στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
α) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Υπόψιν: κας Κωνσταντίνας Λαζή)
β) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Υπόψιν: κου Γιώργου Μητρόπουλου)

Ως νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 30ή Απριλίου 2020

Τα δικαιολογητικά θα τα βρείτε στην σχετική αρχική ανακοίνωση της 27/2/2020, εδώ

Περισσότερα: Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων Δήμου Πεντέλης
Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies