Επικαιρότητα

Γρήγορη Πρόσβαση

Μεγαλύτερη παρουσία της αστυνομίας στο Δήμο Πεντέλης συμφωνήθηκε στη συνάντηση της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά με τη νέα ηγεσία ΒΑ Αττικής της ΕΛΑΣ

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου συνάντηση με τον νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Κολλίντζα, και τον Διευθυντή Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής Ιωάννη Λιανουδάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα ασφάλειας του Δήμου Πεντέλης και η Δήμαρχος τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης των αστυνομικών μέτρων και των περιπολιών σε ολόκληρο το Δήμο, καθώς είναι από τους μεγαλύτερους σε έκταση και περιλαμβάνει περιοχές απομακρυσμένες και αραιοκατοικημένες.

Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας τονίστηκε ότι με τις νέες προσλήψεις, υπάρχει ήδη από μηνός ενίσχυση των περιπολιών στο Δήμο Πεντέλης από την Ομάδα ΔΙΑΣ και υπήρξε δέσμευση για προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος που εδρεύει στο Δήμο.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία και συνεχής επικοινωνία για την επόπτευση και την ασφάλεια της περιοχής, καθώς και συνδυασμένες δράσεις του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Είχαμε μία εποικοδομητική συνεργασία με τη νέα ηγεσία της Αστυνομίας στην περιοχή μας.

Λάβαμε τη διαβεβαίωση από τον κ. Ταξίαρχο ότι η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή μας θα ενισχυθεί και θα γίνονται περισσότερες περιπολίες στους δρόμους.  Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε τις ενέργειές μας για να αυξήσουμε το φωτισμό, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία του Δήμου μας και για να έχουμε αποτελεσματικότερη φύλαξη των δημοτικών κτηρίων.

Συνεχίζουμε τη συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη αστυνόμευση του Δήμου μας. Για όλους μας, η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Kοινότητας Πεντέλης και Διοικητικών Υπηρεσιών Νατάσα Κοσμοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γεώργιος Καρβουνάκης.

 

     

 

 

 

 

Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies