Επικαιρότητα

Γρήγορη Πρόσβαση

Εθελοντική Αιμοδοσία

Δώστε αίμα, σώστε ζωές! Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας

Ο Δήμος Πεντέλης λόγω της αυξημένης προσέλευσης στην Δράση Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, επαναλαμβάνει την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Διοργανώνει 2η Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κολυμβητήριο του Δήμου Πεντέλης (Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο, Υψηλάντου 7 & Παναγούλη, Μελίσσια) την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 κατά τις ώρες 14:00-19:00.

Τη δράση αιμοληψίας θα διενεργήσει και πάλι κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, στελεχωμένο από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό στην τήρηση των υγειονομικών κανονισμών προστασίας των αιμοδοτών, αλλά και των μέτρων προφύλαξης από τον Covid_19.

Η συμμετοχή όλων σε αυτή τη δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική. 

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες πριν την προσέλευση τους να καλούν στο τηλέφωνο 2132050007, για το κλείσιμο ραντεβού ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο της Αιμοδοσίας, παρακαλούνται επίσης, να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Περισσότερα: Δώστε αίμα, σώστε ζωές! Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας

Δώστε αίμα, σώστε ζωές! Τώρα περισσότερο από ποτέ στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας

Ο Δήμος Πεντέλης συμβάλλει στην προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Διοργανώνει ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κολυμβητήριο του Δήμου Πεντέλης (Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο, Υψηλάντου 7 & Παναγούλη, Μελίσσια) την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 κατά τις ώρες 09:30-13:00.

Ο χώρος του Κολυμβητηρίου παραμένει κλειστός στους πολίτες, έχει απολυμανθεί και θα απολυμανθεί και μετά τη δράση.

Τη δράση αιμοληψίας θα διενεργήσει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, στελεχωμένο από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό στην τήρηση των υγειονομικών κανονισμών προστασίας των αιμοδοτών.

Η συμμετοχή όλων σε αυτή τη δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική. 

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες πριν την προσέλευση τους να καλούν στο τηλέφωνο 2132050007, για το κλείσιμο ραντεβού ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Περισσότερα: Δώστε αίμα, σώστε ζωές! Τώρα περισσότερο από ποτέ στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας

Πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας 2019-2020

Ο Δήμος Πεντέλης στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής διοργανώνει τακτικά ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας.

Θεωρώντας ότι η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης αλλά η ύψιστη προσφορά προς το συνάνθρωπο ο Δήμος Πεντέλης ενθαρρύνει τους εθελοντές αιμοδότες να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλεια τους προσφέροντας αίμα και ορίζει τις ακόλουθες ημερομηνίες για την περίοδο 2019-2020 ως ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας:

 

  • Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 κατά τις ώρες 14.00-19.00

             Δημαρχείο Πεντέλης (Καλαμβόκη 2Α Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

  • Κυριακή, 5 Απριλίου 2020 κατά τις ώρες 9.30-13.00

            Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου 15 & Αγ. Γεωργίου)

  • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 κατά τις ώρες 14.00-19.00

            Δημαρχείο Πεντέλης (Καλαμβόκη 2Α Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

  • Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020 κατά τις ώρες 9.30-13.00

            Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου 15 & Αγ. Γεωργίου)

 

Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies