Επικαιρότητα

Γρήγορη Πρόσβαση

Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών

Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών 2016 στο Δήμο Πεντέλης

Σας ενημερώνουμε ότι ο Ο.Π.ΑΘ. (Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης), με την υποστήριξη του Δήμου, έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης των παιδιών, ηλικίας 5 έως 12 ετών, για το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 13 Ιουνίου μέχρι Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (An_101_KalokairinhDhmioyrgikhApasxolhsh_2016.pdf)An_101_KalokairinhDhmioyrgikhApasxolhsh_2016.pdf[ ]448 kB
Περισσότερα: Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών 2016 στο Δήμο Πεντέλης

Ανακοίνωση για το πρόγραμμα Καλοκαιρινής Αθλητικής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Πεντέλης το έτος 2014

Επισυνάπτεται η πρόσκληση, το έντυπο της αίτησης και το έντυπο ιατρικής βεβαίωσης.

Πληροφορίες στα γραφεία του Ο.Π.Α.Θ. τηλ. 210 8104082

Δ.Τ. Λήξη προγράμματος "Θερινή Δημιουργική Απασχόληση"

ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  Η ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013, το πρόγραμμα «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών 2013» του Δήμου Πεντέλης.

Τα χαμόγελα των παιδιών και τα συγχαρητήρια των γονέων για την άψογη λειτουργία του προγράμματος  του Δήμου μας, ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση τόσο της Διοίκησης, όσο και των εκπαιδευτών και εργαζομένων οι οποίοι προσέφεραν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου τα παιδιά,  όχι μόνο να περάσουν καλά, αλλά να μάθουν και πολλά χρήσιμα πράγματα μέσα από το παιγνίδι και τη διασκέδαση.

Αυτή τη χρονιά, η συμμετοχή των παιδιών  ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη αφού 670 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και 200 έφηβοι και από τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες, με την καθοδήγηση  επιλεγμένων ειδικών εκπαιδευτών, επιδόθηκαν σε μια καλοκαιρινή περιπέτεια  με πολύ παιγνίδι και δημιουργική δράση. Μυήθηκαν στην τέχνη του Θεάτρου, επισκέφθηκαν θεματικά πάρκα, έκαναν ιππασία, ζύμωσαν και γεύτηκαν το δικό τους ψωμί, έπαιξαν μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο απόλαυσαν το μπάνιο τους στην πισίνα και άλλα πολλά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διοίκηση φρόντισε να εξασφαλίσει το μικρότερο κόστος  συμμετοχής (30€ - 15€) στην Αττική, δίνοντας μια ανάσα στους εργαζόμενους συμπολίτες μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη  διοργάνωση και υλοποίηση  του προγράμματος.

Τον όλο συντονισμό είχε  ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Παναγιώτης Μούστρης,  με υπεύθυνους τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Τόλιο Νίκο, τον  Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αποστολάκο Δημήτρη, τον Πρόεδρο της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής  κ. Φρουφρή Χρήστο και τον  Τοπικό Σύμβουλο Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κ. Γκολετσόπουλο  Χρήστο.

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (deltio260713_EndSummerCamp2013.pdf)deltio260713_EndSummerCamp2013.pdf[ ]73 kB

Τα εκπαιδευτήρια "Γείτονα" στηρίζουν το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πεντέλης

Ο Δ. Πεντέλης διοργανώνει και φέτος το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης, για παιδιά 5-17 ετών.

Τα εκπαιδευτήρια ‘’ΓΕΙΤΟΝΑ’’ στηρίζουν το Πρόγραμμα του Δήμου μας, προσφέροντας, δωρεάν, δύο σχολικά αυτοκίνητα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μεταφοράς των παιδιών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (dtgeitona.pdf)dtgeitona.pdf[ ]118 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (dtgiaxorigiageitona.pdf)dtgiaxorigiageitona.pdf[ ]39 kB
Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies