Επικαιρότητα

Γρήγορη Πρόσβαση

Κέντρα δια βίου μάθησης

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Πεντέλης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πεντέλης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

 Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: 

Τηλ. :2132050084

Ταχ. Διεύθυνση: Καλαμβόκη 2Α Μελίσσια (Δημαρχείο Δήμου Πεντέλης)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Πεντέλης

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Πεντέλης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πεντέλης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Περισσότερα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης...

Μαθήματα τμημάτων Δια βίου Μάθησης εκπαιδευτικής περιόδου 2015-2016 στο Δήμο Πεντέλης

Επισυνάπτεται αρχειο με την αναλυτική ανακοίνωση.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (An_4_LeitourgiaKentronDiaViouMathishs.pdf)An_4_LeitourgiaKentronDiaViouMathishs.pdf[ ]472 kB

Κέντρο δια βίου μάθησης Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείο  Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς) συνεχίζουν και φέτος τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης  (Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου Πεντέλης, στο οποίο θα υλοποιούνται προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Κατά την περίοδο, Οκτώβριος 2015 - Φεβρουάριος 2016, στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πεντέλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα προγράμματα (ως επισυναπτόμενο).

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Πεντέλης (Δημαρχείο Πεντέλης)

Δ/νση:  Καλαμβόκη 2Α, 2ος όροφος  - Τηλ.:  2132050092 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευτέρα – Τρίτη –  Τετάρτη  10:00-13:00

Πληρ.:  κα. Χ. Βαμβακά, κα Μ. Λάτσιου

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ανακ.117/2015 - Παράταση Λειτουργίας του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πεντέλης

Ο  Δήμος  Πεντέλης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), ανακοινώνουν την παράταση λειτουργίας του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πεντέλης έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2016.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (An_117_ParatasiKDBM.pdf)An_117_ParatasiKDBM.pdf[ ]94 kB
Περισσότερα: Ανακ.117/2015 - Παράταση Λειτουργίας του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πεντέλης

Έναρξη Λειτουργίας Νέων Τμημάτων Μάθησης του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πεντέλης

Ο  Δήμος  Πεντέλης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), στο πλαίσιο  της  κοινής προσπάθειας για  την  προώθηση της  συνεχούς επιμόρφωσης των κατοίκων, ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας νέων τμημάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης, που θα πραγματοποιούνται στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων (Α. Παπανδρέου, 21), όπου και φιλοξενούνται όλες οι δράσεις του Κ.Δ.Β.Μ.

Πιο αναλυτικά:

  • Την Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015, ξεκίνησε το Πρόγραμμα: Βασικά Αγγλικά Α1, συνολικής διάρκειας 50ωρών.
  • Την Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015, πρόκειται να ξεκινήσουν τα Προγράμματα: Βασικά Ιταλικά Α1, συνολικής διάρκειας 50ωρών και Ισπανικά για τον Τουρισμό (Α1-Α2), συνολικής διάρκειας 25 ωρών.
  • Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, πρόκειται να ξεκινήσουν τα Προγράμματα: Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής, συνολικής διάρκειας 50ωρών και Αστικοί Λαχανόκηποι, συνολικής διάρκειας 25 ωρών.
  • Τέλος, την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, πρόκειται να ξεκινήσει το Πρόγραμμα: Αγωγή Υγείας-Πρώτες Βοήθειες, συνολικής διάρκειας 25 ωρών.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα έχει προγραμματιστεί η έναρξη και των παρακάτω τμημάτων, για τα οποία έχει ήδη συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων: Κινηματογράφος- Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1)- Αρωματικά/Φαρμακευτικά Φυτά -Υγεία και Εναλλακτικές Θεραπείες- Υπολογιστικά Φύλλα/Παρουσιάσεις.

ΚΔΒΜ Δήμου Πεντέλης
Δημαρχείο Μελισσίων
Δ/νση: Καλαμβόκη 2Α
Τηλ: 2132050092
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα- Τρίτη-Τετάρτη 10:00-13:00
Πληρ.: κα. Χ. Βαμβακά, Μ. Λάτσιου             

                                          

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (An_16_LitourgiaNeonTmhmatonMathisis.pdf)An_16_LitourgiaNeonTmhmatonMathisis.pdf[ ]118 kB
Top

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies