Δήμος Πεντέλης

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

30 Σεπτεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Ολοκληρώθηκε το 6ο κατά σειρά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού των εργαζομένων στο Δήμο Πεντέλης. Δωρεάν Test ανίχνευσης Covid-19 για τους πολίτες την Πέμπτη 1 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Πεντέλης

Oλοκληρώθηκε το 6ο κατά σειρά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 των εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης.

Συγκεκριμένα, στις 24/3 πραγματοποιήθηκαν 118 μοριακά τεστ όπου και βρέθηκε 1 θετικό δείγμα, το οποίο ειδοποιήθηκε και ετέθησαν σε εφαρμογή όλα τα προσήκοντα μέτρα, όπως αυτά προβλέπονται στα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμος Πεντέλης εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες και τα μέτρα του ΕΟΔΥ και του Ιατρού Εργασίας, ο οποίος έχει το συντονισμό των ενεργειών, συνολικά για θέματα Covid-19, σε ότι αφορά τους εργαζομένους του Δήμου.

Παράλληλα συνεχίζονται οι καθημερινές απολυμάνσεις και καθαρισμοί σε όλα τα δημοτικά κτίρια και εγκαταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα συχνά και διαρκή τεστ στο προσωπικό ο Δήμος έχει πραγματοποιήσει ήδη και 2 δωρεάν τεστ για τον ευρύ πληθυσμό.

Το 3ο δωρεάν τεστ για τους πολίτες στο Δήμο Πεντέλης για την ανίχνευση τυχόν κρουσμάτων Covid-19, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 και ώρες 10:00 έως 15:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Πεντέλης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου).

Οι πολίτες που θα υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και Αριθμό Ταυτότητας και Αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι όσοι από τους πολίτες προσέλθουν για να υποβληθούν στο Τεστ, καλούνται να έχουν μαζί τους το Έντυπο Βεβαίωσης Μετακίνησης (Τύπου Β) που ορίζεται από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και να έχουν δηλώσει σε αυτό την υποπερίπτωση Β1 (Κίνηση για Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία ή τεστ ή εμβολιασμό COVID-19), ή να έχουν στείλει το αντίστοιχο sms 1 στο 13033.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο