Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

3 Δεκεμβρίου 2022

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Παρατείνεται έως τις 8 Αυγούστου η προθεσμία για την υποβολή Αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, περιόδου 2021-2022», που αφορά και τα ΚΔΑΠ που θα λειτουργήσει ο Δήμος Πεντέλης

Παρατείνεται έως τις 8 Αυγούστου, η καταληκτική ημερομηνία  υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, περιόδου 2021-2022», με γνώμονα την ευρύτερη δυνατή κάλυψη των υποψηφίων ωφελούμενων, με βάση σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και αφορά και τα ΚΔΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πεντέλης θα λειτουργήσει ΔΩΡΕΑΝ, για την επόμενη σχολική χρονιά και συγκεκριμένα από Σεπτέμβριο 2021 έως Ιούλιο 2022, για τους δικαιούχους των σχετικών voucher, δύο (2) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι εντελώς Δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι η αίτησή τους θα εγκριθεί μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2021-2022» με την εξασφάλιση voucher.

Για την υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά τις οδηγίες της προκήρυξης στον διαδικτυακό σύνδεσμο https://web.eetaa.gr:38446/ .

Η υποβολή της αίτησης γίνεται από τους γονείς μόνο ηλεκτρονικά και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζουν τους κωδικούς Taxisnet της ωφελούμενης (μητέρας) και του συζύγου για την τελική συναίνεση.

Παρακαλούμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πεντέλης να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο https://penteli.gov.gr , ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για οδηγίες.

Ο Δήμος Πεντέλης δύναται να βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία της ηλεκτρονικής αίτησης και της υποβολής του φακέλου.

Επίσης όσοι γονείς δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος, αλλά επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους σε αυτό, καταβάλλοντας σχετική συνδρομή στο Δήμο Πεντέλης, καλούνται να συμπληρώσουν την ανωτέρω αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα – Παρασκευή από 08:00 έως 16:00 στα τηλέφωνα 2132050004 και 2108100884.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο