Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Από Δευτέρα 16/3 ανοικτά μόνο το Δημαρχείο και το ΚΕΠ στα Μελίσσια. Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να μην επισκέπτονται το Δημαρχείο

Αγαπητοί συμπολίτες,

O Δήμος μας από τις πρώτες μέρες εκδήλωσης του κορωνοϊού, ήταν σε ετοιμότητα και έγκαιρα είχε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα (απολύμανση σχολείων και παιδικών σταθμών, απαγόρευση πολιτιστικών εκδηλώσεων, κλείσιμο ΚΑΠΗ, παιδικών σταθμών, αθλητικών χώρων, του κολυμβητηρίου, των παιδικών χαρών κλπ.).

Την Παρασκευή αποφασίστηκαν και τα ακόλουθα:

Η Δημοτική Αρχή καλεί τους πολίτες να μην επισκέπτονται το Δημαρχείο, παρά μόνο σε απολύτως έκτακτη ανάγκη και αυτό μόνο κατόπιν ραντεβού με το τηλέφωνο 213 2050007, ώστε να αποφεύγεται η ταυτόχρονη παρουσία πολιτών στο Δήμο.
Το κλείσιμο των Δημοτικών Καταστημάτων Νέας Πεντέλης και Πεντέλης και την εξυπηρέτηση των πολιτών αποκλειστικά από το Κεντρικό Δημαρχείο (Καλαμβόκη 2α Μελίσσια).
Κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΕΠ στα Άνω Μελίσσια, στη Νέα Πεντέλη και στην Πεντέλη. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται ΜΟΝΟ από το Κεντρικό ΚΕΠ Μελισσίων από Δευτέρα έως Παρασκευή (07:30 έως 15:00). Η εξυπηρέτηση εντός του ΚΕΠ θα πραγματοποιείται αυστηρά για ένα πολίτη κάθε φορά και κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 213 2007000, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
Εντός της εβδομάδας θα υπάρξει η δυνατότητα ευρύτερης ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των πολιτών από το Δήμο. Μέχρι τότε αρκεί και η ηλεκτρονική επικοινωνία στην διεύθυνση: mainprotocol@penteli.gov.gr .

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο