Δήμος Πεντέλης

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

21 Σεπτεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δήμητρα Κεχαγιά: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στέκεται αλληλέγγυα στα δύσκολα. Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας ο Δήμος Πεντέλης

Την Καρδίτσα επισκέφθηκε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, επικεφαλής κλιμακίου του Δήμου προκειμένου να παραδώσει τα είδη που συγκεντρώθηκαν στη Δράση Αλληλεγγύης που διοργανώθηκε πρόσφατα για τους πλημμυροπαθείς της θεομηνίας «Ιανός».

Η Δήμητρα Κεχαγιά στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε αρχικά με το Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο και στη συνέχεια με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ουρανία Σούφλα στην οποία και παρέδωσε εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα και είδη καθαριότητας, υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με το Δήμαρχο Καρδίτσας, η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Οι Δήμοι οφείλουν να στέκονται ενωμένοι και αλληλέγγυοι στα καλά και πολύ περισσότερο στα άσχημα. Στην Καρδίτσα, την πόλη που υπέστη μεγάλες καταστροφές βρεθήκαμε σήμερα, για να συνδράμουμε με προϊόντα που συγκέντρωσαν οι δημότες της Πεντέλης στο πλαίσιο της δράσης που οργανώσαμε για τον σκοπό αυτό.

Ευχαριστώ θερμά τους δημότες μας που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην προσπάθεια αυτή και βοήθησαν με όσες δυνάμεις είχε ο καθένας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ανθρώπινη ευαισθησία τους.

Εύχομαι σύντομα να καταφέρει η Καρδίτσα και οι γύρω περιοχές, να ορθοποδήσουν και πάλι».

Ο Δήμαρχος  Καρδίτσας από την πλευρά του, ενημέρωσε την ομόλογο του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή και για τα προβλήματα που δημιούργησε η πλημμύρα. Επίσης την ενημέρωσε και για τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε η περιοχή να επιστρέψει στην κανονικότητα.  Τέλος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για τη βοήθεια που προσφέρει και τόνισε ότι στις δύσκολες ώρες που πέρασε η Καρδίτσα, η Αυτοδιοίκηση ήταν ο θεσμός που προσέτρεξε πρώτος στο πλευρό των πλημμυροπαθών.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο