Δήμος Πεντέλης

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

26 Σεπτεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Διάθεση κατεψυγμένων προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ «Ε.Π.Ε.Κ.Α») στο πλαίσιο δράσεων για την στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δ. Πεντέλης, σας γνωστοποιεί ότι την  Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019   και ώρες 12.00 πμ – 14.00 μμ   θα πραγματοποιηθεί η διάθεση κατεψυγμένων προϊόντων σε ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης».   Η διάθεση των κατεψυγμένων ειδών, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου , ο οποίος στεγάζεται στο ‘’Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων’’,  Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη ,Μελίσσια.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται από εταιρείες ειδών τροφίμων οι οποίες συνεργάζονται (σε τακτική ή και έκτακτη βάση) με την Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου και που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας, ενώ τα ανωτέρω, επιτυγχάνονται κατόπιν σχετικών αιτημάτων παραλαβής χορηγιών με τις προβλεπόμενες κάθε φορά διαδικασίες από την Δομή.
Τα διανεμηθέντα είδη θα είναι: Κατεψυγμένα Είδη (Σφολιάτα Τυριού κ.α-Σπανάκι-Αρακάς-Φασολάκι).
Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας ή το Δελτίο Διαβατηρίου τους και το ΑΜΚΑ.
Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης.

Tηλέφωνα επικοινωνίας : 210-8032722, 2108100884 & 885 ,

Αρμόδιος Συντονιστής Δομής : Κωνσταντίνος Πολύμερος

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο