Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δωρεάν Rapid Tests ανίχνευσης Covid-19 στο Δήμο Πεντέλης την Παρασκευή 12 Μαρτίου

Ο Δήμος Πεντέλης έχοντας στόχο τη διαφύλαξη της υγείας των δημοτών, συμβάλλει στην ευρύτερη προσπάθεια που πραγματοποιεί ο κρατικός μηχανισμός προκειμένου να αντιμετωπίσει και να περιορίσει την πανδημία.

Στο πλαίσιο αυτό διενεργεί έλεγχο του μαζικού πληθυσμού, για την ανίχνευση τυχόν κρουσμάτων Covid-19, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και  τη χρήση rapid tests, την Παρασκευή 12/3/2021 και ώρες 10.00 έως 15.00 στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου (Μικρασιατών) στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων  θα διεξαχθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ΔΩΡΕΑΝ rapid tests στο γενικό πληθυσμό  του Δήμου Πεντέλης.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί,  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε  πεζούς.  Τα παιδιά που θα υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει να είναι άνω των 10 ετών.

Οι πολίτες πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και Αριθμό Ταυτότητας και Αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι όσοι από τους πολίτες προσέλθουν για να υποβληθούν στο Τεστ, καλούνται να έχουν μαζί τους το Έντυπο Βεβαίωσης Μετακίνησης (Τύπου Β) που ορίζεται από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και να έχουν δηλώσει σε αυτό την υποπερίπτωση Β1 (Κίνηση για  Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία ή τεστ ή εμβολιασμό COVID-19), ή να έχουν στείλει το αντίστοιχο sms 1 στο 13033.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο