Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

18 Αυγούστου 2022

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Εθελοντική Δράση για παροχή υπηρεσιών κομμωτικής από το Κοινωνικό Κέντρο και το ΕΠΕΚΑ το μήνα Δεκέμβριο

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ «Ε.Π.Ε.Κ.Α») στο πλαίσιο δράσεων για την στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δ. Πεντέλης, σας γνωστοποιεί:

Τον μήνα Δεκέμβριο 2021 και σε συνεργασία με την σχολή Κομμωτικής & Επαγγελμάτων Ομορφιάς – Νίκος Αμάραντος, θα πραγματοποιηθεί δράση παροχής υπηρεσιών κομμωτικής (κουρέματα ) κατόπιν ραντεβού και αποκλειστικά για τις ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης», τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διασποράς του Covid – 19.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την δράση – προγραμματισμός ραντεβού, θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15.00 και θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εντός του Κοινωνικού Κέντρου Δήμου Πεντέλης ( Σκιάθου 5 και Μπακογιάννη, Μελίσσια) κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης.

Tηλέφωνα επικοινωνίας : 210-8032722,  2108100884 & 885 ,

e- mail : koinwniko.pantopwleio.penteli@gmail.com

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο