Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Ευχαριστήρια επιστολή για τους Εθελοντές Αιμοδότες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

 Ο Δήμος Πεντέλης ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες πολίτες και δημότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία και ζήλο και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην 22η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργανώθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στο Δημαρχείο Πεντέλης  (Καλαμβόκη 2Α).

Η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών μας και η επιθυμία τους να προσφέρουν αίμα δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, είναι η έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας και αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία μας

Επίσης αρκετοί  δημότες που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη να προσφέρουν αίμα και δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν για διαφόρους λόγους (όπως χαμηλή πίεση, χαμηλός αιματοκρίτης κ.ά.), τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα , ευχόμαστε στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο και την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο.

Τέλος ο Δήμος Πεντέλης ευχαριστεί όλους τους δημότες για τη συνεχή και πολύτιμη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στη πόλη μας.

Όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή, για να δώσουν αίμα και επιθυμούν (να δώσουν) μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης www.penteli.gov.gr για το πρόγραμμα των επόμενων προγραμματισμένων ημερών Εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 κατά τις ώρες 9.30-13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου 15 & Αγ. Γεωργίου).

ATTACH_ATTACHMENTS_TITLE
ATTACH_DOWNLOAD_THIS_FILE_Sthankyou-letter_EthelontesAimodotes_281119.pdf [ ] 349 kB

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο