Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά παρέστη στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και τον αγιασμό της νέας περιόδου των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης

Στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και τον αγιασμό της νέας περιόδου των ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης παρέστη η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκτός της Δημάρχου Πεντέλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης Άγγελος Παλαιοδήμος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελισσίων και υπεύθυνος για τα ΚΑΠΗ Νίκος Δροσάτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Πεντέλης Ιωάννης Ζώης, ο πρώην Αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ Βασίλης Κωστόπουλος, οι υπεύθυνοι του Α΄ Β΄ και Γ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων Ρένα Καντσού, Κική Μπάρα και Απόστολος Φραντζής και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών- Γκιουλμπαξιωτών «Νέα Ροδώνη» Χρήστος Κάζος.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Θεόδωρος Φωτιάδης, πρεσβύτερος της Ενορίας Ζωοδόχου Πηγής. Για την ημέρα και το νόημα της 28ης Οκτωβρίου μίλησε η καθηγήτρια Στέλλα Τσορλίδα.

Στο χαιρετισμό της προς τους παρισταμένους η Δήμαρχος Πεντέλης, τόνισε την ιδιαίτερη ευαισθησία της δημοτικής αρχής και της ιδίας προσωπικά για τα ζητήματα της τρίτης ηλικίας, λέγοντας:

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο