Δήμος Πεντέλης

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

26 Σεπτεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Η μικτή πολυφωνική χορωδία του Δήμου Πεντέλης συμμετείχε στη 12η Συνάντηση Χορωδιών που διοργάνωσε η Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας

Η μικτή πολυφωνική χορωδία του Δήμου Πεντέλης «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ» συμμετείχε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στη 12η Συνάντηση Χορωδιών που διοργάνωσε η Κοινωνική Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση (Κ.Α.Π.ΠΑ.) του Δήμου Γλυφάδας στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στη Γλυφάδα. Συμμετείχαν επίσης η Δημοτική Χορωδία Ηλιούπολης, η Μικτή Χορωδία Βούλας και η Μεικτή Χορωδία Δήμου Γλυφάδας.

Η χορωδία με τη καθοδήγηση του διακεκριμένου μαέστρου κ. Χαρ. Μιχαηλίδη, ο οποίος έχει βραβευθεί  με χρυσό μετάλλιο, με την ανώτατη τιμητική διάκριση από την Ένωση Χορωδιών Ελλάδος και με συνοδεία στο πιάνο του εξαίρετου πιανίστα κ. Σάββα Σοράνογλου επιβραβεύθηκε με το θερμό και έντονο χειροκρότημα του κοινού.

Την χορωδία συνόδευε η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης κ. Άρτεμις Αργύρη εντεταλμένη σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμικής Αναβάθμισης και Προβολής της Πολιτιστικής Ταυτότητας του Δήμου Πεντέλης, η οποία και έδωσε εκ μέρους του Δήμου Πεντέλης αναμνηστικό δώρο στους διοργανωτές.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο