Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Κοινωνικό Κέντρο Δήμου Πεντέλης: Διανομή αγαθών από Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) – Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 10  Νοεμβρίου 2023 και ώρες 10.00 έως 13.00 θα πραγματοποιηθεί διανομή  ειδών παντοπωλείου- κρεοπωλείου καθώς και ειδών καθαριότητας στους δικαιούχους του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής  του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ)» στο χώρο του Κοινωνικού Κέντρου Δήμου Πεντέλης ( Σκιάθου 5 &  Μπακογιάννη, Μελίσσια).

Για όσους ωφελούμενους δεν προσέλθουν στη διανομή, δεν θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων εκτός της παραπάνω αναφερόμενης ημερομηνίας.

Τα αδιάθετα προϊόντα, για τους δικαιούχους που δεν έχουν προσέλθει στη διανομή θα μεταφορτώνονται και θα μεταφέρονται σε ειδική αποθήκη της εταιρείας προκειμένου να διανεμηθούν στους ωφελούμενους σε επόμενη διανομή.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πεντέλης , τηλ. 2108100884 εσωτ. 21.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο