Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Κρατάμε το Δήμο Πεντέλης καθαρό. Μαζί! Επικοινωνούμε με το Γραφείο Δημότη πριν απορρίψουμε στους δρόμους κλαδιά και ογκώδη

Αγαπητοί συμπολίτες,

Πριν από 15 μέρες, ζητήσαμε τη βοήθεια σας στη διαχείριση ειδικών κατηγοριών ογκωδών απορριμμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να μας ενημερώνετε όταν:

Θέλετε να βγάλετε κλαδιά
Θέλετε να βγάλετε έπιπλα και στρώματα
Θέλετε να βγάλετε ογκώδη αντικείμενα
Δυστυχώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν τηρήθηκε.

Στο εξής, η υπηρεσία καθαριότητας θα συλλέγει μπάζα, ογκώδη, έπιπλα και στρώματα ΜΟΝΟ κάθε Τρίτη και Παρασκευή το πρωί, κατόπιν προηγούμενης ηλεκτρονικής (aitimatadimoti@penteli.gov.gr) ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο δημότη στο 213 –2050098, 213-2050099. Καλούμε μάλιστα τους δημότες να αφήνουν το απόβλητα αυτά το νωρίτερο το βράδυ της Δευτέρας ή της Πέμπτης.
Να αποφεύγουν την περίοδο αυτή, να αφήνουν στους δρόμους κομμένα κλαδιά και κηπαία υπολείμματα. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο είναι απαραίτητο, τότε απαραίτητο είναι η προηγούμενη επικοινωνία με το γραφείο δημότη.
Να τοποθετούν μέσα στους κάδους τα απορρίμματα τους και τα ανακυκλώσιμα υλικά. Υλικά εκτός κάδων, είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Οι στιγμές που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι πράγματι πρωτόγνωρες για όλους μας. Παρόλα αυτά τα στελέχη της δημοτικής αρχής και οι υπάλληλοι του Δήμου καταβάλουν κάθε προσπάθεια να προστατεύσουν τους πολίτες από την κρίση που καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε.

Κρατάμε το Δήμο Πεντέλης καθαρό, περνάμε αποτελεσματικά την κρίση. Μαζί!

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο