Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

15 Αυγούστου 2022

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Ομιλία με θέμα «Καρκίνος Μαστού: Πρόληψη, η καλύτερη Θεραπεία» υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης

Εκδήλωση – ομιλία με θέμα «Καρκίνος Μαστού: Πρόληψη, η καλύτερη Θεραπεία», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Μελισσίων υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης, με κύρια ομιλήτρια την κα Ελένη Φαλιάκου, MD, Χειρουργό, Διευθύντρια Β΄ Κλινικής Μαστού του Κέντρο Μαστού ΜΗΤΕΡΑ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης με ομιλίες η κυρίες Ζέτα Κατσιφού, και Ίλια Βαλσαμάκη, νικήτριες καρκίνου μαστού, ενώ παρευρέθη και έκανε παρέμβαση η κα Καίτη Αποστολίδου, Πρόεδρος ΕΛΛ.Ο.Κ., Πρόεδρος ΕCPC-European Cancer Patient Coalition, και μέλος Ελληνικών & διεθνών οργανώσεων και επιτροπών ασθενών με καρκίνο.  Τη συνάντηση συντόνισε η Δημοτική Σύμβουλος Πεντέλης Ντίνα Λαζή.

Στην ομιλία παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γεωργία Μητροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βλάσσης Σιώμος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Φωτεινή Μαρκαντώνη, ο Τοπικός Σύμβουλος Πεντέλης Γιώργος Κολοβός, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πεντέλης Αιμιλία Λεονταρίτου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σέβη Πάχνη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Ξένια Καρακάση, η Γραμματέας του ιδίου Συλλόγου Μαρία Τουγουντζόγλου, η Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων της Β3 Νομαρχιακής της ΝΔ Ντίνα Κολοβού και το Μέλος του Δ.Σ. της Β3 Νομαρχιακής της Ν.Δ. Μίνα Μουχτούρη.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο