Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

4 Δεκεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Προτεραιότητα του Δήμου να διατηρούνται ανοιχτές οι βασικές λειτουργίες της πόλης. Οι πολίτες να περιορίσουν κάθε άσκοπη μετακίνηση

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, η έντονη χιονόπτωση θα συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 17/2.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης μας, να μην μετακινούνται, αν δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Η παραμονή στο σπίτι, θα μας βοηθήσει όλους να αντιμετωπίσουμε λιγότερα προβλήματα.

Εξ αιτίας της κακοκαιρίας, πάνω από 20 δέντρα έχουν πέσει στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα δρόμοι ή τμήματα δρόμων να παραμένουν κλειστά ενώ υπάρχουν πρόσκαιρες διακοπές ρεύματος από τις πτώσεις σε καλώδια της ΔΕΗ.

Οι υπηρεσίες του Δήμου μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη γρήγορη απομάκρυνση των δέντρων από τους δρόμους και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τη ΔΕΗ, στην οποία δηλώνονται τα αιτήματα προς αποκατάσταση των βλαβών από τη ΔΕΗ.

Ο καλύτερος σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια είναι η υπομονή και η κατανόηση των πολιτών.

Ο Δήμος Πεντέλης, παρά τη σφοδρή χιονόπτωση, κρατά ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνεχίζει να καθαρίζει βασικές αρτηρίες στις γειτονιές, ώστε να διατηρούνται οι βασικές λειτουργίες της πόλης, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Οι πολίτες που έχουν ανάγκη επείγουσας μετακίνησης, μπορούν να απευθυνθούν σήμερα στο τηλέφωνο 2108040580.

Στόχος του Δήμου Πεντέλης είναι μετά το πέρας της χιονόπτωσης και από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο να καθαριστούν το συντομότερο δυνατόν όλοι οι δρόμοι της πόλης.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο