Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

22 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Σε λειτουργία από σήμερα η νέα σύγχρονη ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης. Δήμητρα Κεχαγιά: Γίνεται πράξη η δέσμευσή μας και ο Δήμος προχωρεί γρήγορα στην ψηφιακή εποχή

Από σήμερα, είναι σε πλήρη λειτουργία η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου Πεντέλης penteli.gov.gr.

 

Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου έχει μοντέρνο σχεδιασμό και φιλική πλοήγηση για τους χρήστες. Είναι επισκέψιμη από οποιαδήποτε συσκευή, smartphones, tablets και υπολογιστές. Είναι προσβάσιμο για τα ΑΜΕΑ και είναι διαλειτουργικό με τρίτα συστήματα, που αποτελεί βασική απαίτηση της νέας Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής.

Επιπλέον, από τη νέα ιστοσελίδα θα παρέχονται στους πολίτες δυό νέες ψηφιακές υπηρεσίες:

  • Ηλεκτρονική υποβολή προβλημάτων καθημερινότητας με την εφαρμογή «FixMyCity».
  • Υπηρεσία έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων, όπου οι δημότες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την έκδοση πιστοποιητικών, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία.

Σύντομα, η ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης θα εμπλουτιστεί και με νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των δημοτών.

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Η ψηφιακή και τεχνολογική εξέλιξη του Δήμου, ήταν ένας από τους τρεις κύριους άξονες του προγράμματος μας. Δουλέψαμε μεθοδικά και φέρνουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι ένα σημαντικό βήμα του Δήμου μας προς την ψηφιακή εποχή. Οι δημότες πλέον θα έχουν περισσότερες δυνατότητες ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης από το Δήμο, που ειδικά τις σημερινές δύσκολες ώρες, είναι πιο απαραίτητο από ποτέ. Θα συνεχίσουμε σταθερά στην ίδια κατεύθυνση.

Συγχαίρω όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία της νέας, καλαίσθητης και φιλικής ιστοσελίδας μας και καλώ τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου μας και με τις προτάσεις τους να μας βοηθήσουν να τις βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο