Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

24 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Συμφωνία για ουσιαστική συνεργασία στη συνάντηση της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά με τον Τοπικό Σύμβουλο Πεντέλης Σωτήρη Φλίντρα

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Τοπικό Σύμβουλο Νέας Πεντέλης Σωτήρη Φλίντρα, ο οποίος πρόσφατα με σχετική δήλωσή του ανακοίνωσε ότι στηρίζει τη Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με στόχο:

α) Να συζητηθούν τα θέματα της περιοχής της Νέας Πεντέλης, εν όψει της διαμόρφωσης των παρεμβάσεων που θα γίνουν στη Νέα Πεντέλη.

β) Να δρομολογηθεί η ουσιαστική οργανωτική συνεργασία του Σωτήρη Φλίντρα με τη δημοτική αρχή.

Μετά τη συνάντηση η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Ευχαριστώ το Σωτήρη Φλίντρα για τη στήριξή του. Είχαμε για πολλά χρόνια κοινή διαδρομή και γνωρίζω το πραγματικό ενδιαφέρον του για να πάει καλά ο Δήμος μας. Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά και επιβάλλουν τη συνεργασία όλο και περισσότερων δυνάμεων για τα βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Παράλληλα μου δίνεται η ευκαιρία να πω, ότι ξεκινώ κύκλο επαφών για τα θέματα της Νέας Πεντέλης, ώστε μέχρι το Σεπτέμβριο να προβούμε σε δρομολόγηση των αναγκαίων παρεμβάσεων για την περιοχή. Στη Νέα Πεντέλη, είχαμε μια μεγάλη επιτυχία της δημοτικής μας αρχής, το γεγονός ότι το έργο των πυλώνων γίνεται χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του Δήμου μας.

Η συνάντηση με τον κ. Σωτήρη Φλίντρα ήταν χρήσιμη και παραγωγική. Άκουσα τις απόψεις του και συμφωνήσαμε η συνεργασία μας να γίνει ακόμα πιο ουσιαστική».

Ο Τοπικός Σύμβουλος Νέας Πεντέλης Σωτήρης Φλίντρας από την πλευρά του δήλωσε:

«Με καλυμμένα πρόσωπα αλλά με καθαρό μέτωπο σήμερα κάναμε μία διεξοδική συζήτηση με την δήμαρχο κυρία Δήμητρα Κεχαγιά, αναπτύξαμε τα γενικότερα θέματα του Δήμου.

Ενημέρωσα και ενημερώθηκα, κυρίως για τα ζητήματα που αφορούν την Νέα Πεντέλη.  Είχαμε ταύτιση απόψεων για τα τοπικά προβλήματα και τις απαιτούμενες προτεραιότητες για συγκεκριμένες ενέργειες στην πόλη που θα αναδείξουν τον τόπο και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Και όπως είπε η κα Δήμαρχος συμφωνήσαμε η συνεργασία μας να γίνει ακόμη πιο ουσιαστική».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο