Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Πεντέλης για τα θέματα του κορωνοϊού Covid-19

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά απεδέχθη αμέσως πρόσκληση επικεφαλής της αντιπολίτευσης να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Πεντέλης για τα θέματα του κορωνοϊού.

Η συνεδρίαση ζητήθηκε για αύριο 31.3.20, αλλά λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος και της ανάγκης συνεργασίας των δημοτικών παρατάξεων για το θέμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα κατόπιν σχετικής πρότασης της Δημάρχου.

Η σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, διεξήχθη σε κλίμα καλής συνεργασίας. Ανταλλάχθηκαν απόψεις και συμφωνήθηκε, μετά από πρόταση της Δημάρχου, να καθιερωθεί να συνέρχεται η Σύσκεψη των Επικεφαλής των παρατάξεων σε τακτική βάση και ειδικότερα κάθε Δευτέρα και μέχρι τη λήξη της υγειονομικής κρίσης, και να επαναλαμβάνεται, πλέον της μιας φοράς την εβδομάδα, μόνο εάν αυτό απαιτηθεί.

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, ζήτησε επίσης από τους Επικεφαλής τη συνδρομή τους για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση συμπολιτών μας στη δεύτερη Αιμοδοσία του Δήμου, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου.

Ζήτησε τέλος, τη βοήθεια των παρατάξεων για τη διεύρυνση και ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων με περαιτέρω εθελοντές συμπολίτες μας που μπορούν να προσφέρουν στις προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμος τόσο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, όσο και για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων μέσα από δομές, όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι», ή σε όποια άλλη δράση του Δήμου χρειαστεί.

Στη συνέχεια η Δήμαρχος απάντησε στα ερωτήματα που τέθηκαν από τους επικεφαλής αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που τηρεί ο Δήμος στην καθημερινή λειτουργία του.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων. Από πλευράς Δημοτικής Αρχής συμμετείχαν εκτός της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά και του Αντιδημάρχου Άγγελου Παλαιοδήμου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και της επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Ηλιόπουλος και η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα κοινωνικής πολιτικής και δημόσιας υγείας, Ιατρός, Ειδική Παθολόγος Ελένη Πολίτη.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο