Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Το Δημαρχείο γέμισε με χαρούμενες φωνές των μαθητών του 4ου Δημοτικού Μελισσίων

Τη Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά καθώς και όλο το Δημαρχείο επισκέφθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, το 3ο τμήμα της έκτης τάξης του 4ου Δημοτικού Μελισσίων μαζί με την  εκπαιδευτικό του τμήματος, κα. Σιαβελή Ελένη και τον μουσικό του σχολείου κ.Βαγγέλη Ξυπόλητο, ξεκινώντας έτσι την παράδοση των καλάντων στο Δήμο.

Οι μικροί μαθητές τραγούδησαν ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα καθώς και πιο σύγχρονες επιλογές.

Τα κάλαντα απόλαυσαν η Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος κα.Μητροπούλου, η Πρόεδρος ΔΕΠ και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Μαρκαντώνη, ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντάς, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Λεονταρίτου καθώς και οι υπάλληλοι του Δημαρχείου.

Η Δήμαρχος εμφανώς συγκινημένη δήλωσε: Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή του Σχολείου κο. Κορδονούρη, την κα. Σιαβελή και τον κο. Ξυπόλητο για την πρωτοβουλία και την οργάνωση. Κυρίως όμως τα παιδιά που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό και ομόρφυναν την ημέρα όλων. Εύχομαι καλές γιορτές, χρόνια πολλά και καλά και του χρόνου να ξανάρθετε με το γυμνάσιο! Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους!

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο