Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις Υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης

Σύμφωνα με τις νέες κυβερνητικές αποφάσεις για συμπληρωματικά μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του Covid-19, από την Τετάρτη 29 Ιουλίου και μέχρι νεοτέρας, η είσοδος του κοινού στο Δημαρχείο και τις λοιπές Υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης θα γίνεται αποκλειστικά με χρήση μάσκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πεντέλης από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, ενθάρρυνε και συνεχίζει να ενθαρρύνει την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των Δημοτών, μέσα από την Ιστοσελίδα του Δήμου και τις πολυάριθμες δυνατότητες που αυτή παρέχει στο Δημότη, ώστε να μη χρειαστεί να μετακινηθεί, αλλά να εξυπηρετηθεί με ακόμη καλύτερο και πιο σύγχρονο τρόπο.

Συνιστάται επίσης, πριν την προσέλευση στην όποια διοικητική υπηρεσία του Δήμου μας, να έχει προηγηθεί προσυνεννόηση και ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχονται στους δημότες, ή και τη δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης: https://penteli.gov.gr  ή στο Γραφείο Δημότη στα τηλέφωνα 2132050098 και 2132050099.

Μένουμε ασφαλείς!  Προστατεύουμε την υγεία μας, συμβάλλουμε στην προστασία της υγείας των άλλων, νικάμε τον κορωνοϊό!

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο