Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Α’ Κ.Α.Π.Η.

Στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Κ.Α.Π.Η. παραβρέθηκε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά. 

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε άκρως εορταστικό κλίμα, προλόγισε η υπεύθυνη Κάντσου Ρένα και πλαισιώθηκε με την μουσική και τις φωνές του σχήματος “Μελωδική συντροφιά”.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τόσο τον υπεύθυνο του Κ.Α.Π.Η. Νίκο Δροσάτο όσο και τους συντελεστές της εκδήλωσης, επισημαίνοντας πόσο σπουδαίο έργο εκτελείται καθημερινά, στους χώρους των Κ.Α.Π.Η και των τριών δημοτικών κοινοτήτων, συνομίλησε με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η και πέρα από τις ευχές εν όψη Χριστουγέννων, υποσχέθηκε ότι θα συμμετέχει σύντομα και η ίδια, σε μια μελλοντική εκδρομή.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος υπεύθυνος Κ.Α.Π.Η. Δροσάτος Νικόλαος στην ομιλία του, μέσα από μια συγκινητική ιστορία, υπογράμμισε την πραγματική ουσία των Χριστουγέννων που είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο.  Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε Θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, κα. Πολίτη Ελένη η οποία απευθυνόμενη στο κοινό, τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κέντρων.  Οι υπεύθυνοι των υπόλοιπων Κ.Α.Π.Η. κα. Μπάρα Βασιλική, κα. Ιορδανίδου Σοφία και κ. Φρατζής Απόστολος ήταν επίσης παρόντες στη γιορτή και αντάλλαξαν και οι ίδιοι ευχές με τους παρευρισκομένους.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο