Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δώστε αίμα, σώστε ζωές! Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών Ο Δήμος Πεντέλης πραγματοποιεί και 3η Αιμοδοσία για να μπορέσουν να συμμετάσχουν ακόμη περισσότεροι πολίτες

Ο Δήμος Πεντέλης λόγω της αυξημένης συμμετοχής και της συμπλήρωσης του αριθμού συμμετεχόντων στη 2η Δράση Αιμοδοσίας που πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 7/4 και για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων, οργανώνει και 3η Δράση, ώστε να μπορέσουν να δώσουν αίμα ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας στην προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Η 3η ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί και αυτή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κολυμβητήριο του Δήμου Πεντέλης (Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο, Υψηλάντου 7 & Παναγούλη, Μελίσσια) την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020 κατά τις ώρες 14:00-19:00.

Υπενθυμίζουμε στους εθελοντές αιμοδότες πριν την προσέλευση τους να καλούν στο τηλέφωνο 2132050007, για το κλείσιμο ραντεβού ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση κατά τη διαδικασία της αιμοληψίας.

Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο της Αιμοδοσίας, παρακαλούνται επίσης, να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι όσοι από τους πολίτες προσέλθουν στο χώρο καλούνται να έχουν μαζί τους το Έντυπο Βεβαίωσης Μετακίνησης (Τύπου Β) που ορίζεται από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και να έχουν δηλώσει σε αυτό την υποπερίπτωση Β4 (Κίνηση για παροχή Βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη), ή να έχουν στείλει το αντίστοιχο sms στο 13033.

Βεβαίωση_Μετακίνησης

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο