Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

20 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Ενημερωτική Εκδήλωση του ΚΑΠΗ για την Ημέρα της Γυναίκας με θέμα: Η αξία του προληπτικού ελέγχου στην τρίτη ηλικία

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του  Δήμου Πεντέλης στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, πραγματοποίησε  ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Αξία του προληπτικού ελέγχου στην Γ Ηλικία» στο Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων.

Επίκεντρο των ομιλιών ήταν το πως η κάθε γυναίκα μπορεί να φροντίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό της.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυναν η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, η οποία αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμος, προκειμένου να παρέχει ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες στους πολίτες, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Γεωργία Μητροπούλου, η Επικεφαλής Γραφείου Ισότητας Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Φωτεινή Βρύνα και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων και των ΚΑΠΗ Νίκος Δροσάτος.

Στο τέλος των ομιλιών δόθηκε χρόνος για ανταλλαγή απόψεων  υπήρχε χρόνος για  απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν και ακλούθησε  ένα μικρό κέρασμα.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές, τον Γυναικολόγο Μαιευτήρα Χειρουργό Θεοφάνη Κατερινάκη, που μίλησε για τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις που πρέπει να γίνουν και τους τρόπους αυτοελέγχου και την Κοινωνική Λειτουργό Μαρία Καριπίδου που ανέδειξε το πως η καλή ψυχολογία βοηθάει στο να  έχουμε  μια καλύτερη ποιότητα ζωής και με ποιο τρόπο αυτό αντανακλά και στην υγεία μας.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο