Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

18 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού ο Λουκάς Μακρής

Με απόφαση της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά, την ευθύνη των αθλητικών θεμάτων αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λουκάς Μακρής.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνει την ευθύνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση όλων των αθλητικών δράσεων και αθλητικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο Δήμος, την συνεργασία μεταξύ Δήμου – αθλητικών σωματείων και αθλητικών αρχών, την ευθύνη λειτουργίας όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου, τη συντήρηση και την αναβάθμισή τους, καθώς και τη μέριμνα για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία τους.

Τις αρμοδιότητες αυτές ασκούσε μέχρι σήμερα ως Εντεταλμένη Σύμβουλος, η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Κωνσταντίνα Λαζή.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Ευχαριστώ την Ντίνα Λαζή για την σημαντικότατη δουλειά που έκανε στο χώρο του αθλητισμού. Μαζί με τους συνεργάτες της κατάφερε τα τελευταία δύο χρόνια και έβαλε τάξη στα οικονομικά, εισέπραξε διαφυγόντα έσοδα, καθιέρωσε ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας με τα αθλητικά σωματεία, επέκτεινε τις υποδομές για τους πολίτες με τα νέα υπαίθρια γυμναστήρια που έχουν εγκατασταθεί σε αρκετά σημεία της πόλης και θα αυξηθούν τις επόμενες εβδομάδας. Είμαι βέβαιη ότι ο Λουκάς Μακρής θα συνεχίσει και θα επεκτείνει το έργο αυτό, προς όφελος των συμπολιτών μας».

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο