Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Επικοινωνία με στελέχη της ΕΥΔΑΠ είχε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά. Ο Δήμος δρομολογεί συνολική και οριστική λύση στο πρόβλημα της αποχέτευσης της περιοχής Καλλιθέας στην Πεντέλη

Η Δημοτική αρχή της Δήμητρας Κεχαγιά, προωθεί τη λύση όλων των εκκρεμών μεγάλων προβλημάτων του Δήμου. Ένα από αυτά είναι το χρόνιο πρόβλημα της αποχέτευσης της περιοχής της Καλλιθέας Πεντέλης. Είναι ανεπίτρεπτο σήμερα, περιοχές στην Αττική, να στερούνται δικτύου αποχέτευσης.

Η Δήμαρχος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, ενώ ο συνεργάτης της Δημάρχου και κάτοικος της περιοχής, μηχανικός κος Κανατούλας Παναγιώτης, συμμετείχε σε δύο συσκέψεις με στελέχη της Διεύθυνσης Αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ, ώστε να αποτυπωθούν τα προβλήματα και να συμφωνηθούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν, για να λυθεί το πρόβλημα.

Η συνολική κάλυψη της περιοχής με δίκτυο αποχέτευσης έχει τις εξής φάσεις:

1η φάση, η ολοκλήρωση της κατασκευής  του κεντρικού αγωγού, κατά μήκος των οδών Πεντέλης (Γέρακας -Δήμος Παλλήνης),Μιτσικέλι(Γέρακας -Δήμος Παλλήνης) και Ιάσωνος (Καλλιθέα- Δήμος Πεντέλης) μέχρι το οικοδομικό τετράγωνο  του συγκροτήματος των σχολείων (μέχρι την οδό Αθηνάς), σύμφωνα με την υπάρχουσα, οριστική μελέτη δικτύου αποχέτευσης Καλλιθέας που έχει συντάξει το έτος 2012 η ΕΥΔΑΠ. Απαιτείται συνεργασία με το γειτονικό Δήμο Παλλήνης, η οποία έχει ήδη γίνει.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο