Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

25 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά, προς τους κατοίκους της πόλης σχετικά με το μεταναστευτικό θέμα

Δήμητρα Κεχαγιά: «Στόχος μας η άμεση ανάκληση της απόφασης μεταφοράς μεταναστών στην Πτέρυγα Μπόμπολα στα Μελίσσια. Δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει. Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος του προβλήματος, αλλά μέρος της λύσης»

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ ολοκληρώθηκε η ανοιχτή σε όλους τους πολίτες ενημέρωση που έκανε η Δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρας Κεχαγιά, για το φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού/προσφυγικού.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα κα. Λουκία Κεφαλογιάννη, ενώ τον συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Βλάσσης Σιώμος.

Η κα. Δήμητρα Κεχαγιά ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις μέχρι τώρα κινήσεις της ίδιας και της διοίκησης υπογραμμίζοντας για ακόμα μια φορά πως η ένσταση σχετικά με τον χώρο επιλογής φιλοξενίας των προσφύγων/μεταναστών παραμένει και ως εκ τούτου δεν θα σταματήσει τις απαιτούμενες για την ανάκληση της απόφασης του Υπουργού κ. Βρούτση, ενέργειες.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο