Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Ως εδώ με τα ψεύδη και τις ανακρίβειες. Η πρόσβαση στο Παίδων Πεντέλης δεν διακόπηκε ποτέ. Μετά 3,5 μέρες το 95% των δρόμων του Δήμου Πεντέλης ήταν ανοικτό

Με έκπληξη βλέπουμε την ευκολία που ορισμένα μέσα ενημέρωσης επιχειρούν να μια πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας σχετικά με την αντιμετώπιση της πρόσφατης χιονόπτωσης.

Η πρόσβαση στο Παίδων Πεντέλης δεν είχε κανένα πρόβλημα, δεν διακόπηκε ποτέ. Αυτό εξασφαλίστηκε από τα μηχανήματα του Δήμου.

Επιπλέον ο Δήμος Πεντέλης διασφάλισε ακόμα και την τροφοδοσία του Νοσοκομείου με πετρέλαιο, ανοίγοντας μάλιστα, σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής, δρόμο 200περίπου μέτρων ΕΝΤΟΣ του Νοσοκομείου για να προσεγγίσει την Τρίτη το πρωί το όχημα που μετέφερε το πετρέλαιο στο σημείο τροφοδοσίας.

Αλάτι ο Δήμος έριξε την Κυριακή 23/1 το βράδυ σε όλους τους κεντρικούς, δευτερεύοντες και σε πολλούς συνοικιακούς δρόμους. Ρίψη αλατιού γινόταν διαρκώς καθημερινά.

Οι πολίτες με αλυσίδες μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στους κεντρικούς και στους περισσότερους δευτερεύοντες δρόμους της πόλης, ακόμα και την Τρίτη 25/1.

Ο Δήμος εξυπηρέτησε κατά προτεραιότητα πάνω από 150 περιπτώσεις την πρώτη μέρα της χιονόπτωσης και πάνω από 300 περιπτώσεις συνολικά, που σχετίζονται με θέματα υγείας συμπολιτών μας.

Το βράδυ της Παρασκευής 28/1, δηλαδή 3,5 μέρες μετά το τέλος της χιονόπτωσης, το 95% των δρόμων της πόλης ήταν ανοικτοί, ενώ το βράδυ της Παρασκευής άνοιξαν όλοι οι δρόμοι της πόλης.

Η πρόσβαση στην περιοχή των Άνω Μελισσίων, καθυστέρησε επειδή την Τρίτη 25/1 και την Τετάρτη 26/1 δεν κατέστη δυνατή, λόγω σταματημένων αυτοκινήτων και λόγω του ύψους του χιονιού.

Ο Δήμος ήδη προχωρά:

(α) στον καθαρισμό των σχολείων και των παιδικών σταθμών ώστε αύριο Δευτέρα 31/1 να λειτουργήσουν κανονικά

(β) στην αποκομιδή των απορριμμάτων και κλαδιών από χθες, διαδικασία που συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι Τρίτη.

Είναι απαράδεκτο κάποια μέσα ενημέρωσης, κυνηγώντας τη θεαματικότητα, να αγνοούν συστηματικά όλα τα παραπάνω και να δραματοποιούν τη μη άμεση διάνοιξη λίγων δύσβατων στενών.

Συνεχίζουμε το έργο μας, ώστε να αποκατασταθούν πλήρως οι λειτουργίες της πόλης μας.

Θεωρούμε απαράδεκτο όλα τα παραπάνω να τα αγνοούν τα μέσα ενημέρωσης και να επικεντρώνονται στην μη άμεση διάνοιξη λίγων δύσβατων στενών.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο