Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

22 Απριλίου 2024

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

25η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Πεντέλης

Με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Πεντέλης πραγματοποίησε την 25η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο  Παλαιάς Πεντέλης την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των Δημοτών.

Εργαζόμενοι και πολίτες για άλλη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλειά τους, ενισχύοντας ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία μας, ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη περίοδο και κατόπιν των γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα με την έλευση και εξάπλωση του Κορωνοϊού (Covid-19), προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν αίματος περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Την αιμοληψία υλοποίησε το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, έπειτα από τον απαραίτητο ιατρικό  έλεγχο στους εθελοντές αιμοδότες.

Δίπλα στους εθελοντές αιμοδότες, στο επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης βρέθηκε η Δήμαρχος κα. Κεχαγιά Δήμητρα η οποία είναι και εθελόντρια αιμοδότης, το σύνολο των Αντιδημάρχων και ο Γενικός Γραμματέας κ. Καρβουνάκης Γεώργιος.

Ο Δήμος Πεντέλης ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ   για την ευγενική του χορηγία, καθώς και την ομάδα των εθελοντών του Δήμου.

Η επόμενη ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας  θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020 κατά τις ώρες 9.30-13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου 15 & Αγ. Γεωργίου).

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο