Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

4 Δεκεμβρίου 2023

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

26η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει Hμέρα Eθελοντικής Aιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών.

Ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη περίοδο και κατόπιν των γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα με την έλευση και εξάπλωση του Κορωνοϊού (Covid-19), η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά επιτακτική ανάγκη και έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν αίματος περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Η 26η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Αλ. Παναγούλη 9 Μελίσσια) την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 κατά τις ώρες 9.30-13.00.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών, καθώς και τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για τον Covid-19.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2312050017 για το κλείσιμο ραντεβού με σκοπό να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Για την μετακίνησή μας χρησιμοποιούμε τον κωδικό που αφορά την μετάβαση σε γιατρό. Με χρήση SMS στέλνουμε στο 13033 τον κωδικό 1 ως εξής: 1 [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας. Με χρήση της Βεβαίωσης «Κατ’ Εξαίρεση Μετακίνηση Πολιτών» σημειώνουμε το κουτάκι Β1.

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο