Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

2ο Φεστιβάλ Πεντελικού: Συναυλία με τον Σταύρο Ξαρχάκο το Σάββατο 30.09.23 στις 8:30 μ.μ. στο Μέγαρο Δούκισσας Πλακεντίας

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 2ου Φεστιβάλ Πεντελικού. Τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 8.30 ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Μέγαρο Δούκισσας Πλακεντίας, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του. Στο πλευρό του δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Ηρώ Σαΐα. Ο ίδιος ο Σταύρος Ξαρχάκος διευθύνει πολυμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ.

Από τους κορυφαίους της ελληνικής μουσικής, αξεδιάλυτα συνδεδεμένος με την έκφραση της συλλογικής μας πορείας από τη δεκαετία του 1960 μέχρι σήμερα, ο Σταύρος Ξαρχάκος επιστρατεύει τη δύναμη των τραγουδιών, τα οποία, όπως ο ίδιος γράφει «μας δείχνουν το δρόμο, είναι σύμμαχοι στον αγώνα για μία καλύτερη ζωή και διώχνουν το φόβο. Ο έρωτας είναι επανάσταση και το αιώνιο δισκοπότηρο για τον άνθρωπο είναι η ελευθερία».

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά ανάφερε: «Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας, για το Δήμο Πεντέλης και για το 2οΦεστιβάλ Πεντελικού, η συμμετοχή του Σταύρου Ξαρχάκου και των συνεργατών του στο Φεστιβάλ με τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Δούκισσας Πλακεντίας την Κυριακή 23 Ιουλίου. Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ένα από τους μεγαλύτερους Έλληνες Συνθέτες του αιώνα μας, είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει στους συμπολίτες μας μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που με τους συνεργάτες μου καταφέραμε και φέτος να δώσουμε ένα πλούσιο σε εκδηλώσεις φεστιβάλ Πεντελικού, ένα φεστιβάλ αντάξιο της ιστορίας του βουνού μας, ένα φεστιβάλ που η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου το ανεβάζει ακόμα ψηλότερα!»   

Κρατήσεις θέσεων:

Για την προσέλευση στη συναυλία απαιτείται κράτηση στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ:

www.festivalpentelikou.gr

Σημείωση:

Όσες κρατήσεις είχαν πραγματοποιηθεί έως σήμερα ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο