Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

Καλή Χρονιά! Στόχος μας η ομαλή διοικητική μετάβαση… με πολλή δουλειά και εμπιστοσύνη στους εργαζομένους του Δήμου και στους συνεργάτες μου, θα τα καταφέρουμε!

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα 31 Δεκεμβρίου, η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής προς τη νέα Δήμαρχο Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου, από την απερχόμενη Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά.
Η Νατάσσα Κοσμοπούλου, συνοδευόμενη από τους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες της, βρέθηκε στο Δημαρχείο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και παρέλαβε αμιγώς εθιμοτυπικά την στρογγυλή σφραγίδα του Δήμου, το βιβλίο αποφάσεων της Δημάρχου και τα κλειδιά της μικρής εισόδου του κεντρικού Δημαρχείου.
Όπως δήλωσε η νέα Δήμαρχος Πεντέλης: “Ανέμενα να παραλάβω ολοκληρωμένους φακέλους, όπως για παράδειγμα τον Φάκελο Εκκρεμοτήτων και Προγραμματισμένων Έργων και Ενεργειών του Δήμου Πεντέλης και τον Φάκελο με τα πλήρη οικονομικά στοιχεία και τις υποχρεώσεις τους Δήμου, κάτι το οποίο δεν συνέβη. Ωστόσο, θα ήθελα να καθησυχάσω τους δημότες μας, ότι η μετάβαση της διοίκησης της πόλης μας, θα γίνει ομαλά, με πολλή δουλειά από την πλευρά μας, με στόχο την διευκόλυνση του πολίτη και με εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους του Δήμου. Θέλω από καρδιάς να ευχηθώ σε όλες και όλους, Καλή Χρονιά με αγάπη, υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία στη ζωή σας. Είμαστε εδώ για να γίνει ο Δήμος Πεντέλης μία μεγάλη
αγκαλιά για όλους!”

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Τελευταία Νέα

Χρήσιμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο