Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026 | 11:23

Με επίκεντρο τον πολίτη και τη φύση

Δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του!

42η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Πεντέλης

at44j

Με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Πεντέλης πραγματοποίησε την 41η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Αλεξάνδρου Παναγούλη 9, Μελίσσια) την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026, με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των Δημοτών.

Εργαζόμενοι και πολίτες, για άλλη μια φορά, απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλειά τους, ενισχύοντας ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας και ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του Δήμου Πεντέλης με 38 επιπλέον μονάδες αίματος.

Παράλληλα, στο πλαίσιο συνεργασίας με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών.

Δίπλα στους εθελοντές αιμοδότες, στο επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης βρέθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Πολίτη Ελένη, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ναυπλιώτη Πηνελόπη, η Αντιδήμαρχος ΔΚ Νέας Πεντέλης Κοτσιρέα Αναστασία , η Αντιδήμαρχος ΔΚ Πεντέλης Μερόπη Καπετανοπούλου και η Εντεταλμένη Καθημερινότητας, Γραφείου Δημότη & ΚΕΠ κα Γιαννακοπούλου Δήμητρα.

Ο Δήμος Πεντέλης ευχαριστεί θερμά όλο το επιστημονικό προσωπικό του Αμαλία Φλέμινγκ με επικεφαλής τη γιατρό κα Μουρατίδου για την άψογη συνεργασία και ομαλή διεξαγωγή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, καθώς και όλους τους εθελοντές αλλά και τους νέους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...

Μετάβαση στο περιεχόμενο